Jeremy Hoff: Mangelen på Lego er Guds straff for at Norge har fengslet Anders Behring Breivik

Mangelen på Lego byggesett og klosser har drevet hundrer av tusener gode nordmenn til panikk i de siste to uker. Dette kan de fleste aviser og medier melde. Dette har mange ganger vært et hett tema i nyhetssendingene til NRK og TV2.

Jeremy Hoff, som av og til besøker hans fetter her i Ankerveien, har ovenfor oss og denne bloggen svaret på hvorfor det er en slik katastrofal mangel på Lego i disse høst og førjulstider:

– Gud straffer Norge fordi vi har gitt Anders Behring Breivik skylden for 22/7 og fengslet han.

I sin bok 22. Juli Profetien og hele tiden i sin markedsføring og salg av denne boken i Smyrna Menighet har Jeremy Hoff fremholdt at Breivik egentlig er helt uskyldig da det var Gud som straffet Norge og anti-semittene i AUF den dagen. Som Jeremy Hoff fremhever var ungene på Utøya de som har skylden for sin egen død. Breivik var kun et tilfeldig redskap for Gud og er derfor uskyldig dømt, har Jeremy Hoff fortalt oss. Jeremy Hoff har ingen sympati til overs for de ungene og ungdommene som ble drept på Utøya den dagen. Hans bok om 22. Juli viser at disse ungene og ungdommene faktisk var både skyldige i sin egen død og drap på flere hundre jøder i og utenfor Israel.

Og nå har igjen Gud straffet Norge for vår urefferdige behandling av Breivik ved å trekke tilbake ti tusener av Lego byggesett som var ment for oss her i disse mørke kveldene har Jeremy Hoff konkludert med.

Jeremy Hoff jobber i disse dager aktivt for at Breivik sin situasjon og urimelige fengsling skal forstås som den udemokratiske og anti-semittiske handlingen den er. Hans bok om 22. Juli var første trinn i denne kampen. I denne kampanjen vil Jeremy Hoff søke å gi nordmenn en forståelse for Breivik og hans handlinger. En forståelse som til syvende og sist vil medføre at Breivik blir løslatt fra fengsel.

Vi er ikke enig med Jeremy Hoff her og han taler ikke på vegne av Smyrna Menighet. Men vi har notert oss hvem Jeremy Hoff er og at han kjemper for Breivik.

I mellomtiden vil vi foreslår at man heller bruker de mørke høstkveldene til å studere bibelen istedet for å sørge over mangelen på Lego.

Arne Breen for Smyrna Menighet

Leave a comment