Gatepredikanten Petar Keseljevic demonstrerte utenfor Oslo Rådhus mot homomafiaen

Vår alles kjære gatepredikant Petar Keseljevic, som tidligere i år mottok over 600 000 kroner fra oss i vår innsamling til han, vakte bestyrtelse i homomafiaen med sitt trekkspill og sin sang av Sputnik slageren Nå skal vi skilles, Johanne.

Petar sang hjertelig denne sangen med støtte av sitt trekkspill da et par homoseksuelle med venner kom ut av Oslo Rådhus etter en partner inngåelse. Denne sangen skapte panikk hos homomafiaen som løp panisk i alle retninger allerede før refrenget lød ut over rådhusplassen.

Paret Daniel og Roger omtalte sangen som “angst skrik fra en døende kanin” ovenfor Aftenposten. Dan er en erklært Rihanna tilhenger og Roger sverger til Elton John sin musikk. Nå skal vi skilles Johanne jagde dem derfor i flukt bortover rådhusplassen og etterlot Petar med et par åpnede flasker med rosa champagne som krigsbytte. Flasker som vi nå har her i vårt hus da jeg personlig var rask til å anholde de før politiet ankom.

Petar sin demonstrasjon ble belønnet med et opphold i fengsel der han fremdeles sitter. Han er siktet for brudd på lov og orden. På grunn av stor gjentagelsesfare og Petar sitt rulleblad har politiet fått innvilget en fire ukers varetekt før saken kommer opp til dom.

Alt i alt var dette et meget vellykket angrep mot homomafiaen og vi oppfordrer andre menigheter til å gjøre det samme.

Arne Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s