KKN står for Guds ord og vil derfor avskaffe det norske demokratiet.

250px-Jan-Aage_Torp_portrett

 

Smyrna Menighet kan ikke få fullrost Kristen Koalisasjon Norge for endelig å ha tatt avstand fra de franske sataniske styggedommene demokrati og ytringsfrihet.

Dette har de vist ved å gi sin ærespris til Polen og den polske regjeringen. Polen og den polske regjering har i de siste årene demonstrert at de vil rive ned denne sataniske styggedommen demokrati og ytringsfrihet. Polen er nå i ferd med å bli et enhets tanke land under den kristne nasjonale verdi. Dog katolsk men det kan de lett omstille til sann kristendom under president Trump sin veiledning.

Jan Aage Torp og Finn Jarle Sæle har i sin pris hyllet Polen for dets avskaffing av demokrati og ytringsfrihet.

Jan Aage Torp og Finn Jarle Sæle har også fremhevet Polen sin behandling av jøder som et eksempel andre må følge. Som kjent har Polen eliminert 80 % av sin jødiske befolkning i de siste 100 årene og Kristen Koalisjonen har rost Polen for denne behandlingen av deres jøder.

Vi er meget glade for at Kristen Koalisasjonen i Norge nå hyller land og politikere som jobber aktivt med å avskaffe demokrati og ytringsfrihet, denne sataniske styggedommen som er imporert fra Frankrike.

Vi ser frem til å arbeide med Kristen Koalisasjonen i deres videre arbeid med å avskaffe demokratiet og ytringsfrihetens diktatur i Norge. Norge er bedre tjent med et totalitært anti kultur-marxistisk styre som er ledet av Smyrna Menighet, Jan Aage Torp og Finn Jarle Sæle.

Til sammen vil vi lede Norge som lever i pakt med Gud.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s