Esben Benestad må arresteres og forvises til Bjørnøya !!

esbenbenestad

Esben Benestad har i de siste 20 årene levd som et perverst menneske der han lever som både mann og kvinne på en og samme tid.

Han har også brukt sitt liv og sin status som kjendis til å spotte Gud og alle oss kristne hver eneste dag. Hele hans liv er en eneste stor markedsføring for den evige fortapelse bak helvetes porter.

I alle medier og på skoler hevder denne Grimstad mannen at kvinner har en seksualitet og at seksualitet er til for å nytes. Dette er som kjent barbarisk hedenskap. De som tar Esben Benestad alvorlig vil selv lide helvetes pinsler når den dagen kommer.

Han kaller seg sexolog og skjuler sin barbariske hedenskap, hedenskap vi nordmenn forlot 2000 år siden, bak denne logien. Han har endog utpekt seg selv som professor i denne hedenskapen.

En ting er sikkert: Han vet ingenting om sexologi. Dette er det kun vi som tror på Gud som har kunnskap om. Vi vet at det er kvinnens jobb å føde så mange barn som mulig og at denne akten der mann og kvinne lager liv varer knapt nok et minutt før dette livet blir til. Det er dette som er sexologi. Fakta-basert sexologi.

Esben Benestad er en svindler og en tyv der han mottar penger som en autoritet på noe som han ikke har den fjerneste anelse om.

Ikke nok med det. Men hans svindel og bedrageri har ført mange til evig fortapelse. Og det er det aller verste.

Det er derfor ikke mer enn rett og riktig at han og de andre sexologene arresteres og forvises til Bjørnøya der de kan skape noe som vi nordmenn virkelig trenger: Tomater.

Der kan man sette opp drivhus og gro tomater som vi nordmenn kan nyte godt av. Og de vet allerede mer om dyrking av tomater på Bjørnøya enn sexologi så det skulle ikke være noe problemer. For å ikke snakke om kultursjokk.

Norge har bruk for Gud og hans lære til oss. Norge har også bruk for gode saftige tomater. Norge har ikke bruk for Esben Benestad og dets like. Send dem til Bjørnøya pr omgående slik at vi kan nyte godt av gode saftige tomater.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s