Kan vi sanne kristne stole på politiske partier og demokrati ?

stortinget

Kan vi sanne kristne stole på demokrati og politiske partier ?

Vi har i det siste året blitt kontaktet av en hel rekke partier som vil ha vår velsignelse for med det å tiltrekke seg flere stemmer. Det er mennesker som vet at vi har rett når det gjelder hva som er galt med Norge.

Disse partiene ville bare ha vår velsignelse og offentlige støtte. Da vi ytret våre ønsker til dem, kunne de ikke love at de ville oppfylle våres beskjedne ønsker. Ønsker som president Trump er i ferd med å oppfylle i USA. Så de er ikke så vanskelig og urimelige, våre ønsker.

Vi hadde håp om at partiet Norges Kristne ville være det partiet som ville oppfylle våre ønsker da de hadde mye bra i sitt politiske program. Men vi fant fort ut at to av deres ledere var gjengifte og lever i et syndefullt hor-forhold. Vi kunne derfor ikke støtte horkarlen Jonny Ingversen og horkvinnen Randi Ingversen sitt parti.

Det er derfor ingen partier som vi sanne kristne kan støtte. Senterpartiet er et anti-semitisk parti. Arbeiderpartiet er et marxist-stalinistisk parti som hater alle kristne og jøder. De Kristne har potensiale men er for opptatt av å tekkes kultur-marxistene. De andre mini  partiene er bare kranglefanter og alkoholikere.

Det norske demokratiet er derfor bare et skuespill som kultur-marxistene har satt i stand med hjelp av franske agenter og den franske ambassade.

Det Norge trenger er en fast ledelse og en fast kristen kurs. Og slik som det er nå, er det bare vi i Smyrna Menighet som kan styre Norge ut av den bedervelsen Norge nå befinner seg i.

Norges vei til evig velsignelse går gjennom vår trygge ledelse av Norge.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

Leave a comment