Flommen på sørlandet er Guds straffedom over denne landsdelens homofile orgier !!!

flomsorlandet.jpg

Den allmektige barmhjertige Gud har holdt sin beskyttelse over sørlandet fra Brevik til Mandal i mange år. Det på tross av at denne kyststripa har vært åsted for utallige homofile og lesbiske orgier i de senere år. Fra Kart festivalen i Kristiandsand med dets grovt usømmelige musikk til varm sol og homofile og lesbiske orgier på hvert svaberg nedover kysten til Lindesnes.

Slike usømmeligheter har foregått fra april til september hvert år.

Men selv for en barmhjertig Gud blir dette i det aller meste laget. Når hederlige sømmelige kirkefolk på Flekkerøy får lesbiske orgier trykket rett opp i ansiktet på veien til kirken hver søndag, får selv Gud nok av dette. Da trer den ubarmhjertige Gud frem.

Gud har nå varslet folket på sørlandet og langs kyststripa at de må straffes for sine homofile og lesbiske orgier.

Det er derfor han har sendt denne flommen for å vaske sørlandet, dets jorder og dets svaberg ren for homofile og lesbiske orgier.

Vi kristne er selvsagt meget glade for denne flommen og at Gud har reagert slik mot all denne styggedommen på sørlandet. Vi priser Gud i bønn og i vår sang.

Denne flommen er en ren, hellig rettferdig flom som tjener som et varsel til alle på sørlandet. Den tiden da man tolererer homofile og lesbiske orgier er over !!!

For det har Gud bestemt.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

Advertisement

201 thoughts on “Flommen på sørlandet er Guds straffedom over denne landsdelens homofile orgier !!!

 1. Regnet her i Halden i dag. Tok frem kikkerten for å se om jeg kunne se noen lesbeorgier. Nå har jeg stått her på verandan i 3 timer og enda ikke sett en eneste liten lesbeorgie. Gikk til og med en liten tur i området, men neida, ikke none lesbeorgie rher nei 😦

  Er det noen som vet om det kun er lesbeorgier på svaberg? Har jo liksom kun litt fjellknauser her i området, er ikke det godt nok for lesbene?

  Det har nå sluttet regne, jeg pakker ned kikkerten da pent.no ikke melder om regn på noen dager 😦

  Liked by 2 people

 2. kokko…kokko..kokko…….. Religion er årsaken til mye idioti spør du meg.. Herregud trodde de som kom med slike påstander lå under jorden for mange år siden, men finnes visst noen etterkommere da..:-) Ler så jeg griner her..:-)

  Like

 3. Seriøst? Er det ett «med» menneske som har skrevet dette? Denne personen trenger medisinsk hjelp 😳 eller ett hardt slag i ansiktet med en stor flate realitet😡🌈

  Like

 4. Ennå ett bevis på at religion er skadelig for menneskeheten,Religion manipulerer, truer, mishandler, jukser og dreper, hva er galt med slike mennesker som ikke forstår at Mennesket utvikler seg, og Verden med? Å lese igjennom hva dere ( Smyrna Menighet ) har på hjertet er jo aldeles vanvittig, dere er ikke riktig kloke,dere fordømmer mennesker,hvem tror dere at dere er? Jo det kan jeg si dere, dere er ondskapsfulle klovner som klorer dere til en gammel mafia liga som levde for 1500 år siden, våkn opp og prøv hvordan det virkelig er å leve, ja kanskje dere for første gang får oppleve nytelsen av det å være Medmenneske!

  Like

 5. Hvor ble det av hjernen her?
  Tror du Arne Ulf B. at leserne her er neandertalere ? Vi lever i 2017.
  Dette funket sikkert på noen i år 0, dette er jo bare vrøvl.
  Solstikk eller frostskader!
  Patetisk, lavmål å heve seg over andre mennesker på denne måten.

  Like

 6. Er du klar over at du ødelegger rykte til “oss” andre frelste sjeler som vet at Gud lovet å ikke straffe oss med flere flommer enn den som allerede har vært da Noah levde? Dette som får andre mennesker til å “hate” os andre óg.. Man skal jo møte andre mennesker med respekt og kjærlighet 😀 Det blir for dumt at du skal mene dette og att på til skrive om det.. Gud straffer ikke sånn lengre nå som vi har Jesus i hjertet våres:) Ta å les hele bibelen nøye om igjen du 😉 Be blessed

  Like

 7. Pliiiiis les om værfenomener. En handling av egen legning har ingenting å si for om en naturkatastrofe skal inntreffe eller ikke!!!! For alt dere vet(meg inkludert) kan denne stormen være forårsaket av en sommerfugl som slo vingene sine og endret vindretningen! Ta dere sammen!!

  Like

 8. Hysterisk at det er på Norges mest kristne plass det er flest homofile da- sjansen er stor for at de som ligger på svalbergene og har seg er kristne 😉

  Dette er det mest hysteriske jeg har lest på lenge. At det finnes folk med slike holdninger sjokkerer ikke, selv ikke i 2017, men å være så dum å skrive noe sånt som dette er bare pinlig 😂

  Like

 9. Håper ikke Smyrna menighet har mange medlemmer… Dette er jo pur galskap. Vet ikke om jeg skal le eller gråte jeg, men snakk om å sette seg selv over andre, og dertil gjemme seg under paraplyen kalt kristendom! Er lykkelig over å lese at brorparten her ikke tror det de leser. Fokuser på menneskeverd, toleranse og respekt, så kanskje sola stikker frem..

  Like

 10. Gud elsker alle for den de er å vil at alle hans etterfølgere skal gjøre det samme, dette er bare bullshit. Gud har skapt alle og en hver og elsker alle for den de er! Du også burde la folk være dem de er og godta det.

  Like

  • Hvis du tror det så har du lest fint lite i den dørstopperen av en bok, nei homser og anna sånt tull står ikke på VIP listen hans om et bra etterliv.

   Ang denne “artikkelen forresten” det må jo bare være satire

   Like

 11. Ikke så lett å være Gud, nei. Er det de stakkars bibellesende kirkegjengerne på sørlandet som skal betale prisen for det moralske forfallet i Oslo og resten av landet. De fleste har vel fått med seg at befolkningen dobles på Sørlandet i sommermånedene. Trist at Gud lar sin vrede regne over landsdelen når “synderne” har reist derifra

  Like

 12. Inntørka tullinger! Dere som skriver så nedlatende om andre fortjener sannelig den beskrivelsen. Dere bare irriterer når dere oppfører dere som selvoppnevnte sannhetsforvaltere! Slutt med detta!

  Like

 13. Det her Va god underholdning fra sykehus senga altså.
  Var helt sikker på at den “ubarmhjertige” gud var opptatt med å gi spedbarn i Afrika uhelbredelig øyekreft og aids på denne tiden av året.
  Vi andre er heller heldige som har en som er så opplyst som deg til å fortelle oss hva som skjer i det hellige.

  Like

 14. Jøsseses! Dette må være kanskje det dusteste (nyskapt superlativbøyning av ordet dust for anledningen), sykeste og noe av det mest ulogiske og moralsk uanstendige jeg har lest. Nå er ikke jeg lenger troende på noe vis, men jeg antar at om en Jesusskikkelse hadde lest dette ville hun, han eller hen ha revet Arne Ulf Breen sporenstreks med seg til Golgata 2.0 og hengt litt i lag. Om bare for å bli litt bedre kjent. At Breens middelalderske verdenssyn er en blåkopi av andre fanatiske religiøse lederes stupide svada og infame hatpropaganda, går nok Breen hus, hytte, kirke og skole forbi. For slike som han, -de kjærlighetsløse, feige og fryktsomme, klarer bare å skylde på andre for den dritthaugen de skjuler i sine egne hjerter. Peker man kun utover blir man ikke så skitten på pekefingeren vet du. Kommentarfeltet under artikkelen her er også lettere absurd. Når en religiøs homofob makter å kalle seg “Framoverbøyd” i kommentarfeltet under en artikkel som handler om guds vrede over homoseksuelle orgier, ikke ser ironien i dette kallenavnet, er jo hysterisk latterlig. Kanskje alt Herr eller Fru Framoverbøyd egentlig ønsker seg er en invitasjon til neste orgie ved et av svabergene. Aller helst nær de mest “flommete” områdene spør du meg. Men igjen, kanskje jeg biter rett på, og dette virkelig er en slags humorside. Men jeg tviler, for disse folkene er for stupide til å kunne diktes opp. Ta den pekefingeren og stapp den opp i ræva neste gang, Arne Ulf Breen! Jeg vedder på at du har lyst!

  Like

 15. Nei fy for noen kommentarer!!! Dere er jo på samme nivå som han tullingen som har satt igangalt dette vaset,personen eier ikke visdom og vet ikke hva han prater om,er det ikke bare og overse ham og ikke skylde på Gud?menneskene skaper religionen etter sin egen hjerne.

  Like

 16. Arne Ulf Breen er Mannen som forkynner sannheten. Ingen, verken vitenskapsmenn eller meterologer har klart å svare konkret på hvorfor flommen inntreffer. Men heldigsvis har vi Arne Ulf Breen, som lyser opp veien for oss på vei mot Gud

  Like

 17. 7-dagersvarselet for homofile orgier (storm.no) tyder på at Bergen nok en gang er stedet alle gode kristne bør unngå. Her skal det virkelig øse ned de nærmeste dagene!! Det er heldigvis ikke like ille som i rekordåret 2015 (da var vi opp i over 3000 mm). Knapt mulig å bevege seg utendørs uten å betale en kald og våt pris for all de homofile orgiene i området.

  Like

 18. Og etter flommen? Etter sørlandet er skylt på havet? Hvem skal bosette landet i sør? Ønsker vi en endeløs orgie med homoseksuelle og lesbiske, nøyaktig som i dag? Speilvendingen av bibelens folk, de som kun er opptatt av sex og pornografi. Smyrna forteller at valget er vårt. Enten vil landet vårt styres av motorsykkelgjenger med uklare kjønnslige grenser, der gamle og unge av samme kjønn bader i avvikende orgier, forgiftede safter flyter, ingenting gror og helvetes ild renser alt. Et satans lydrike. Eller så vil Arne Breens holde hånden over landet og sammen går vi tilbake til tiden der alt var lyst og godt!!

  Like

 19. Trenger ikke si så mye mer enn følgende: Jævla idiot Arne Ulf, til alle andre kristne som også tenker slik: Jævla idioter.

  Nå mistenker jeg derimot at dette bare er en tulle artikkel da, men dessverre så er det folk som tenker som dette og ingen av dere fortjener noe respekt fra noen.

  Like

 20. Huff .. haha .. her var det veldig mange kommentarer fra folk strippet for evne til å forstå satire. Himmel og hav folkens, ta nå en kikk på smyrna menighets nettside da.

  Liked by 1 person

 21. Har Gud glemt regnbuen? Trodde han “satte den der” for at han selv skulle huske at syndeflod ikke var løsningen på verdens problemer …

  Like

 22. Godt å få vite årsaken! Trodde det kunne være global oppvarming, men slipper å tenke på det da. Nå blir det helgeturer til storbyer i Europa hver eneste helg!!

  Like

 23. Personen som har skrevet dette er en kritisk og hatfull person minner meg ufattelig om (Hitler) med noen så ufattelige brutale setninger!!! Helt ufattelig at han klarer og være så kald og uansett hva han holder på med bør han snart begynne og seriøst oppføre seg som ett menneske! Get over IT ikke alle er like du må bare akseptere det ellers kan holde MUN ellers kan jeg komme og holde for munnen din😱😡😡 hilsen HOMOFIL GUTT på 15 år!!!

  Like

 24. Til Arne Ulf Breen;

  Fantastisk resonnement, sitat: Gud har nå varslet folket på sørlandet og langs kyststripa at de må straffes for sine homofile og lesbiske orgier. sitat slutt.

  Jeg var ikke klar over dette, men må jo nå bare innse at det er stoooore områder på Sørlandet som kun består av homser & lesber siden vannet har lagt seg som et homofobiteppe i ditt område. Gud er tydeligvis med alle andre, jeg nevner: Transvetitter, Pedofile (som ofte har vært overrepresentert i kirkelige kretser) Nekrofile, Incestforbrytere, osv. osv. osv. som du ikke har nevnt…. Det er jo bare en ting å si til deg Arne Ulf Breen: GOD BEDRING!

  Like

 25. Ja, bibelen sier også at du ikke skal gå med klær av 2 forskjellige stoffer og at du ikke skal ha sex før du er gift. Men dette blir absolutt ingen straffet for. Bestemt dere. Glemte jeg å nevne at Holocaust var fordi at nazistene mente at jødene (en stor og spesifik folkegruppe) hadde skylden for alt ille. Hvis du erstatter jøder med homofile er det du har skrevet begynnelsen på Holocaust.

  Like

 26. Det er klart som glass. Bibelen forteller at orgiene vil straffes. Flommen vil vaske pesten på havet. Alle rester av orgiene vil skylles vekk, hvert støvkorn og hver flekk vil ende på havets bunn hvor de blir mat for mark og krabber og alskens urene dyr. Bibelen forteller at orgiene på denne måten først blir åtseldyrenes mat, deretter lort og deretter stein. Vi på sørlandet ønsker renselsen velkommen, en nødvendig husvask i Guds hage, der friske lukten av anstendighet kommer tilbake og den vemmelige stanken av orgiene blåses på sjøen. Vi i Zion, brødre av Myrna, har sagt dette lenge: Nei til orgiene!!

  Like

  • Det er nok det siste…., hjernevasket – slik de fleste andre religiøse grupper er….. Når gardinene blir trukket for så skjer det litt av hvert i disse hjemmene….

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s