Kjell Andersen i Søkelys nektet å gi vår menighet omtale – Ble dødssyk

Kjell Andersen, redaktør i Søkelys, nektet i forrige måned å gi våre vekkelsesmøter i Narvik, Kjøllefjord, Vadsø, Gvarv, Nordfjordeid og Stokkmarksnes noe positiv omtale i Søkelys.

I stedet for nyheten om møter som til sammen har bragt Guds sanne ord til en halv million mennesker i disse stedene, har Kjell Andersen fylt opp Søkelys med omtale av homofili møter som har bl.a i all hemmelighet dratt til seg de aller fleste leserene av Søkelys.

 

Elgen.JPG

Birger fra Søkelys etter at vi fortalte han at det å gå utkledd som elg i Pride paraden på Karl Johans Gate i Oslo kanskje ikke var et god ide

Hans omtale av diverse låsesmeder (som gjerne vil vite dine innbrudds-alarm passord) og skjørte jagende predikanter har også fått større prioritet enn frelsen av en halv million nordmenn.

Vår bekymring over Søkelys sine noe underlige prioriteringer har blitt delt av Gud. Sist søndag, etter et homofili fotball arrangement på Kristiandsand stadion der stedets homoseksuelle klubb Start deltok, ble Kjell Andersen slått ned av den dødelige sykdommen “inngrodd fot i munnen”.

Dette er en sykdom som gjør at venstre fot spontant blir forlenget opp mage og hals til ens munn der den tar opp stilling rett innenfor jekslene. Foten sperrer derfor for nese og munnen. Død er garantert innen 24 timer med mindre en operasjon blir gjennomført.

Som Kjell i en slettet melding i Søkelys selv meddelte, ble hans liv reddet av Gud etter en syv timers lang operasjon.

Vi kan bare håpe at Kjell nå har lært av sine feil og at alle Smyrna Menighet sine fremtidige vekkelsesmøter vil bli behørig omtalt i Søkelys. Hvis ikke, vil nok Gud ikke se noe videre i nåde på Kjell Andersen sin helse.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Leave a comment