Lesbisk orgie i hagen til en Flekkerøy predikant. Predikanten avbrøt den ikke.

Flekkerøya, øya der de fleste er velsignede innavlede og der det ikke finnes en eneste beboende homo-seksuell, islamist, filatelist, stalinist og lesbe, har i de seneste dager blitt invadert av militante feminist lesber.

Disse har med sine maoist bukser og traktor sko, nytt dagene som dags besøkende med solbading, bilisme og seksuelt uttagerende adferd med hyppige lesbiske orgier.

Dette til stor sjenanse for medlemmer i FriHals, som på tross av sin seksuelle legning føler seg truet av de militant maskuline lesbene, og andre på Flekkerøya. Ungene blir holdt inne fra ni om kvelden og slipper kun ut etter klokken åtte om morgenen.

All steinkasting og pyromane handlinger ungene og ungdommene på Flekkerøya normalt foretar seg om nettene mot sosialister, vegetarianere og homo-seksuelle i Vågsbygda og Skutevika har blitt suspendert inntil de lesbiske horder trekker seg tilbake til der de kommer fra igjen.

Predikanten, bloggeren og kormedlemmet i Frihals Richard Tørressen fikk en god natts søvn forstyrret av en lesbisk orgie som fant sted et par meter fra han vindu for et par netter siden.

En aktivt observerende Richard Tørressen tok tilflukt bak en kopp med kaffe (med to påfyll) mens lesbene gjorde seg ferdige med sine perversjoner. Den observerende Richard Tørressen gjorde ingen forsøk på å jage disse lesbene vekk fra sin eiendom.

Vi synes at vi kristne har en rett til å jage vekk lesbiske orgier fra våre eiendeler. De fleste av oss betaler boligskatt og i den boligskatten burde det ligge en implisitt beskyttelse mot lesbiske orgier på våre eiendommer. Eiendommer som koster millioner av kroner.

Det er vår rett til å forsvare oss med luftgeværer og spretterter mot disse lesbiske orgiene uten å måtte gå i fengsel i 5 år slik det er nå. Lesbiske orgier har som kjent rettslig beskyttelse her i dette landet, uansett om de foregår på andres private eiendommer eller på offentlig eiendom.

Hvor blir det av rettsbeskyttelsen til oss kristne når vår eiendom blir invadert av lesbiske orgier ?

Dette er helt klart en kampsak i årets stortingsvalg, oss kristnes rett til å beskytte oss og vår eiendom mot lesbiske orgier.

I mellomtiden blir Richard Tørressen og resten av beboerene på Flekkerøya terrorisert av militant maskuline lesber.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

One thought on “Lesbisk orgie i hagen til en Flekkerøy predikant. Predikanten avbrøt den ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s