Regnbuens farger er Satans egne farger !

I disse dager skal igjen homofile, bifile, homseksuelle og lesbiske feire seg selv og sin “frihet”.

Igjen skal vi sanne kristne bli undertrykket og det i en hel måned. Svaberg og gater i Agder blir igjen full av slike seksuelle perversiteter der det perversiteres for en lav sko og det rett i ansiktet på oss kristne og andre nordmenn. Dette kalles toleranse og frihet.

Denne måneden er igjen et bevis på at alle regnbuens farger er gitt til oss av Satan for å forføre oss mennesker bort fra den sanne kristne tro.

Borte vekk fra denne regnbuen er de to kristne fargene. Hvit og svart. De er ikke med i denne regnbuen.

At hvit og svart er de to kristne fargene finnes det mange beviser for og Gud selv nevner dette i Bibelen en hel rekke ganger.

Av mer verdslige beviser er de gode tidene som vi nordmenn og Norge hadde da det bare var svart-hvitt fjernsyn i Norge. Da var Norge et materielt og åndelig rikt land. Det rikeste landet i verden. Men etter at NRK og fjernsyns apparat selskapene innførte farge-fjernsyn i Norge på 1970s tallet, og det etter press fra lesbene og homo-mafiaen, ble Norge forvandlet til et fattig land. Det både åndelig og materielt sett.

Overalt hvor regnbuenes farger innføres, fører det bare til fattigdom, perversjoner og frafall fra Gud.

Det er derfor vi som kristne holder oss til de to eneste kristne fargene. Nemlig svart og hvitt. Og det slik Gud har befalt oss kristne i Bibelen.

Dette er en alt annet enn hyggelig måned for oss kristne der perversiteter møter oss hvor enn vi går. Men gjennom å holde på Gud sine to farger samt vise god kristen folkeskikk, vil vi også dette året overleve denne måneden. Det i kontrast til regnbuens folk som alle vil gå evig fortapt i Satan sin ildsjø.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s