Kjell Sverre Wettestø Andersen (Søkelys) har blitt tvunget til å smugle bibler fra Polen til Norge.

Kristen forfølgelsen i Norge har i det siste året, gjennom den norske quisling regjeringens nedstenging av kirker og bedehuser samt støtte til statskuppet i USA, overskredet alle grenser.

Det er slik at det nå er forbudt å selge sannferdige kristne bibler i Norge. Kun kultur-marxisme bibler er tillatt solgt i Norge.

Det er ikke rent lite ironisk at de som for 30 år siden smuglet bibler fra Norge til stalinist stater som f.eks Polen nå må smugle bibler fra frigjorte kristne land som Polen til kultur-marxistiske land som Norge.

Det er en ironi som skjærer i hjertet og gjennom alle tarmer og muskler i våre kropper.

Heldigvis har vi sanne kristne krigere som gjør noe med dette.

Kjell Sverre Wettestø Andersen er en av de som nå smugler det kristne ord fra Polen til Norge og distribuerer vår kristne tro til undergrunns menigheter over hele Østlandet.

Kjell Sverre Wettestø Andersen har helt fjernet alle spor om seg selv fra internettet og har blitt bibel smugler på heltid.

Hver morgen en gang i uken kjører han opp til et industribygg i Kristiandsand der han laster opp sin bil med bibler som har blitt smuglet inn i landet natten i forveien.

Under oppsikt av kristne som har forkledd dem selv som sataniske Harley Davison sykkel gjenger, blir biblene som oftest kommer som USB stikker og er skjult i hvitt rent pulver, lastet over i bilen til Kjell Sverre.

Turen til Oslo der de fleste undergrunns kristne menighetene finnes, tar han gjennom stopp på Vegårdshei, Dalen, Notodden, Kongsberg og i Drammen før de siste leveringer foregår på godt skjulte parkeringsplasser i og rundt Oslo.

Mottakerene er alltid utkledd som dårlig i tøyet og de tar alltid en liten smak av bruspulveret (??) som (vi antar) omgir USB stikk biblene før de aksepterer leveringene. Kjell Sverre mottar tykke konvolutter med bibelvers som takk for biblene.

En slik rundtur tar hele dagen og det sier seg selv at dette er en forferdelig påkjenning å være en bibelsmugler mellom Kristiandsand og Oslo. Det kultur-marxistiske politiet kan når som helst kaste seg som ville dyr over bibelsmugleren og mottakerene av biblene.

Det er derfor Kjell Sverre Wettestø Andersen har trukket seg helt tilbake fra google og andre internet oppføringer. Han rekker knapt nok å motta uføretrygd der han smugler bibler. Han kommer som en ånd, leverer fra seg de forseglede posene med biblene og forsvinner som en ånd igjen til neste leverings sted. Ingen vet hvor han bor og ingen vet hvordan han ser ut da han har ansiktsmaske.

Det er nettopp slike helter Norge trenger i disse tider der satan nå styrer landet gjennom dette uåret der folk er mer opptatt av å være lesbiske enn å dyrke mark og å passe på husdyrene.

Og vi håper at de få undergrunns kristne menigheter som nå Kjell Sverre Wettestø Andersen selger bibler til blir til hundrevis flere kristne menigheter slik at dagens kultur-marxistiske statskirke også havner på søppeldyngen sammen med de stalin bystene i Polen og andre frie land.

Ta godt i mot Kjell Sverre Wettestø Andersen og hans pakker. Det er disse pakkene som vil frelse Norge fra en sikker undergang.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s