Statskuppet i USA

Vi har i de siste ukene vært stille da vi i det lengst trodde at de demokratiske kreftene ville vinne mot dette statskuppet som var i emjingen i USA.

Men vi tok feil. Den demokratiske valgte presidenten Donald Trump ble drevet fra makten og det hvite hus gjennom dette statskuppet som ble finansiert og ledet av Frankrike, Georgo Soros, Liberia og dronning Elizabeth II i Storbrittania. Disse ble støttet av Kina og EU, herunder Norge.

Norge var endel av disse som finansierte og støttet statskuppet mot den lovlige valgte presidenten Donald Trump.

Vi vil ikke her repetere hva som har skjedd. Vi vil heller se fremover og se hva vi kan gjøre.

Og det er endel, viser det seg.

Det viktiste er nå å innføre en gudelig regjering i Norge. Statskuppet i Norge må vi også reversere og vi må få et demokratisk styresett i Norge under ledelsen av Smyrna Menighet.

Denne prosessen er vi allerede i gang med. Bestemte typer treninger er på gang rundt om kring i Norges land. Det er mange som har meldt seg til å delta i denne treningen.

Vi vil igjen starte med å informere Norges befolkning om det som er galt i Norge og vi vil igjen bli Norges mest leste blogg og sannferdige faktaformidler.

Statskuppet mot Donald Trump er en oppvekker fra Gud og et varsko fra han om at vi nå må jobbe så uendelig harderere med å innføre et demokratisk regime på vår planet etter de prinsipper og den sanne kristendom man finner i og hos Smyrna Menighet.

La oss gå ut og kjempe for Gud.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s