Kristne Kleptomaner beskyldt for å ha stjålet 975 000 kroner. Nekter all skyld.

Foreningen Norske Kleptomaner har igjen blitt beskyldt for tyveri av penger og varer. Dette er visstnok den type beskyldninger som henger ved denne kristne foreningen og som gjør dem til ofre for god, gammeldags kristendoms forfølgelse.

Denne gangen hevder Vestland fylkeskommune at Kristne Kleptomaner har overtatt og tømt kontoen til en lokal forening av barn med MS.

De to talskvinnene for Kristne Kleptomaner, Solfrid Alvaer og Virginia Lunde nekter for all skyld.

“Det finnes ingen grunn til at man skal sende en gjeng med egoistiske, skitne MS barn til Spania for fjorten dagers ferie neste år når de pengene kan bli bedre brukt av oss til å fremme Guds rike” har Virginia Lunde uttalt på vegne av Kristne Kleptomaner.

Alle medlemmer i Kristne Kleptomaner er kjære, høyst elskede medlemmer av Smyrna Menighet og de, sammen med deres ektemaker og herrer i huset, er alltid parat til å stille opp for oss, Trump og Gud.

Vi føler oss sikker på at Gud er enig med Kristne Kleptomaner i at de 975 000 kronene er best disponert av de enkelte medlemmene i Kristne Kleptomaner istedet for av snørrete MS barn med ateistiske foreldre.

Vi mener derfor at Vestland fylkeskommune bedriver kristendomsforfølgelse av Kristne Kleptomaner og at det er en kristen plikt å forsvare våre kristne søstre mot satanistiske overgrep fra denne fylkeskommunen.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s