President Trump roser norsk innavl

I hans siste melding til sine mest trofaste følgere i Norge, Smyrna Menighet, har president Trump rost norsk innavl og dets positive innflytelse på det norske samfunnet.

Ledende folk blandt hans norske venner på Sørlandet har gjennom flere generasjoners selektiv gen foredling gjennom innavl blitt til noe av det fineste som Norge har å tilby verden, understreker president Trump.

Flere av disse vil bli tilbudt posisjoner i det New Order under Trump familien. Først i den neste Donald Trump periodene og deretter under president Ivanka Trump som tar over president stillingen etter hennes far.

Disse, sammen med oss i Smyrna Menighet, har helt riktig blitt utpekt som Norges fremtid og viktigste mennesker av president Trump som mener at den omfattende innavlingen langst Sørlandskysten er Norges store styrke og som har gjort at Norge er en uavhengig nasjon.

Vi kunne ikke være mer enig i visdommen fra president Trump og vi slår et slag for Sørlandets innavl som har gitt Norge så mye visdom og kraft.

Vi ser frem til de neste ti årene med familien Trump som presidenter i USA.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

One thought on “President Trump roser norsk innavl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s