Trump sin seier vil bli et knusende nederlag for jorden er rund tilhengerene

Tilhengerene av jorden er rund teorien er nå i full panikk foran president Trump sin gjenvelgelse som president i USA, verdens største demokrati og Guds eget land.

Disse teoretikerene, som har tatt sin inspirasjon fra Satan selv og fremmer hans verdensbilde, styrer media og presse der de hele dagen forteller hvor stor fare president Trump, som Guds egen stemme på vår jord, er for deres løgner.

Med president Trump vil vi endelig få gjeninnført Guds sannhet om vår flate jord, at jorden er yngre enn 6000 år og at abort, ugudelighet, feminisme, sosialisme, homofili og lesbisisme er en dødssynd.

Det er derfor de freser, spytter og raser mot 4 til 12 flere år med president Trump som Guds utvalgte og stedfortreder på vår jord.

President Trump er som menneske uten lyte og er helt perfekt. Det er dette som irriterer disse kultur-marxistene og jorden er rund tilhengerene.

Vi gleder oss til at Guds sannheter vil bli innført igjen og at alle merkverdige, satanistiske teorier en gang for alle sendes på historiens skraphaug. Teorien om at jorden er rund er en av disse teoriene som hører hjemme på en søppeldynge.

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

One thought on “Trump sin seier vil bli et knusende nederlag for jorden er rund tilhengerene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s