Burde homofili forbys ?

galge

I disse dager blir Oslo og andre byer overløpt av homofile og lesbiske sodomitter. Unaturlig sex er noe vi nå ser på alle gate hjørner av denne utgruppen av mennesker som har AIDS og er på vei til den evige fortapelse i helvetes smerter og ild.

Og slike feirer man i en hel måned her i Norge.

Det er ikke til å fatte !!!!!!!!!

Vi feiret også vår grunnlovsdag og frihets dager i forrige måned. Dager og frigjøring som har blitt gjort til latter av disse sodomittene som vil ta med seg alle oss nordmenn til helvete.

Det sier seg selv at slikt er quislingeri og et forræderi mot Norge og alle som er glad i vårt land. For det er ingen av disse sodomittene i FRI og andre organisasjoner som er noe som helst glad i Norge. Det eneste de har i sine hoder er den neste omgangen med unaturlig, pervers sex de kan skaffe seg. De er mye verre enn kaniner i brunst. Deres lyster er sataniske.

Det er ingen samfunn som kan overleve et slikt angrep på dem. Det tok tyskerene i 1940 en måned å overvinne Norge. Sodomittene feirer seg selv og sitt angrep på Norge i en hel måned. Tilfeldig ? Nei, FRI og de organiserte sodomomittene vet hva dem gjør. Selvsagt er dette ingen tilfeldighet. FRI og de sodomittene bare gjør det tyskerene gjorde i 1940.

Mange nordmenn ble henrettet og sendt til fengsel etter at Norge igjen ble fritt.

Det er derfor helt logisk og i henhold med de vestlige bibelske verdier at homofili og lesbiske som praktiserer sine perversjoner også blir gjenstand for lignende straffeoppgjør når Gud igjen frelser Norge fra ateismen, barbariet og kultur-marxismen.

Selvsagt skal det være straffbart å være sodomittisk pervers i et sivilisert samfunn. Og straffene burde begynne med bøter i hundre-tusen klassen som betales til Gud og også inkludere dødsstraff.

Sodomi og perversjoner som vi har sett i denne måneden har ingen plass i et sivilisert samfunn. Kun de kristne, universielle sannheter har en plass i et slikt velsignet samfunn.

Og det er et slikt samfunn vi kristne jobber for.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

One thought on “Burde homofili forbys ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s