Kan vi stole på våre kvinnelige værmeldere og nyhetsformidlere?

weatherforecasts

Kan vi virkelig stole på det kvinnelige værmeldere og nyhetsformidlere på dampradioen og TV forteller oss ?

Helt siden feminismen og lesbisismen med denne medfølgende kultur-marxismen gjorde sitt inntog i Norge, har vi fått prakket på oss kvinnelige værmeldere og nyhetsformidlere på TV og radio. Dette er ikke noe vi har valgt, vi det norske folket. Dette er ikke noe vi har ønsket.

Dette er noe som bare har blitt prakket på oss som endel av den lesbiske feministiske kultur-marxismen.

Og vi liker det ikke. Men vi har akseptert det. Inntil nå.

En ny vitenskapelig undersøkelse har nå kunnet bevise at denne politikken med å la kvinner stå foran TV kameraene er endel av den kultur-marxistiske politikk der disse skal erstatte Jesus med Mao, Pol Pot, Lenin, Stalin og Trotsky som våre nye guder. Guder vi skal tilbe.

Nyheter og værmelding blir nå lest opp av kvinner som har færre enn 14 barn. I seg selv gjør dette disse kvinnene veldig lite troverdige. Man kan i sin helhet ikke tro på kvinner som ikke har tjent Gud ved å ikke bære frem 14 barn eller flere. Det sier seg selv og er logisk.

Når det da også viser seg at kvinnelige værmeldere i stor grad har gitt oss feil værmeldinger og med dette har drept hundrevis av hardt arbeidende menn som har omkommet på land og sjø, sier det seg selv at kvinner ikke egner seg som værmeldere. Deres hormoner og manglende intelligens kommer i veien  for en troverdig værmelding.

Det at alle kvinnelige nyhetsformidlere er lesbiske feminister og derfor hater Guds stedfortreder Donald Trump er noe som alle vet. Redaksjonslokalene i TV2 og NRK nytt er mer lesbiske orgier enn sted der man jobber seriøst.

Det sier seg selv at deres dekning av USA og Donald Trump er et vrengbilde av sannheten og ren løgn.

Det er derfor at vi nå må få tilbake menn som værmeldere og nyhetsformidlere. Menn som gjerne er medlemmer av Smyrna Menighet eller andre ekte kristne forsamlinger.

Kun da kan vi få de værmeldinger og nyhetssendinger vi fortjener og behøver.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

2 thoughts on “Kan vi stole på våre kvinnelige værmeldere og nyhetsformidlere?

 1. For en stund siden var det en kvinnelig værmelder på TV-en. Hun sa at de ville bli sol, så jeg og kona planla for en koselig tur på stranden dagen etter. Men når vi hadde kommet til stranden, begynte det plutselig å regne.

  Dette er det som skjer når kommunist-lesber får gjette på været! Skjønner hvorfor Trump prøver å fjerne kvinner fra arbeidslivet, og synes Erna Solberg burde gjøre det samme!

  Like

 2. Der setter du fingeren på noe, Sander. Jeg har lagt merke til at kvinnelige værmeldere nærmest uten unntak spår feil vær. Det har selvsagt sin sammenheng med at kvinner som jobber utenfor hjemmet, er kommunist- lesber som gjør opprør mot den naturgitte arbeidsfordeling mellom menn og kvinner. Om de lyver bevisst, eller i kraft av sitt kjønn ikke er i stand til å gjøre en god jobb utenfor hjemmet, vites ikke. Jeg tenker det er en kombinasjon.

  Arnold Tveegg
  Leirfossli

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s