Kvinnelige skiløpere – En satansk vederstyggelighet !

kvinneligskiloper

Det finnes knapt noe mer vederstyggelig på fjernsynene våre enn kvinnelige skiløpere i tettsittende dresser som får dem til å se ut som oss menn.

Alle norske skiløpere på nasjonalt og internasjonalt nivå er millitante lesber og marxist-leninister hvis eneste mål er å omvelte det norske samfunn og innføre et lesbisk-kommunistisk diktatur.

Et lesbisk kommunstisk diktatur er de norske kvinnelige skiløperes endelige mål. I mellomtiden og som del-mål blir de verdens og olympiske mestere.

Der de får medaljer og falsk heder, lar de seg intervjue av mediene der de kommer med falske, ukristelige kommentarer der Guds makt og visdom utfordres. Men deres medaljer og titler vil ikke bevare dem fra helvetes ildsjø !! Alle slike kvinner havner i helvete.

At ikke flere menigheter enn Smyrna Menighet fordømmer disse lesbiske kommunistiske norske kvinnelige skiløperene er helt utrolig. Det viser hvor listig Satan er. Men vi Smyrna Menighet har sett rett gjennom Satan og vi har lest hans tanker og planer.

Det at kvinnelige norske skiløpere er helter i Norge var Satan sin plan og denne planen har lykkes godt.

Det er derfor slik at vi som den gudfryktige menigeheten i Norge nå slår et varsko mot kvinnelige skiløpere og det lesbisk kommunistiske diktaturet de nå søker å innføre i Norge.

Smyrna Menighet reiser derfor kampen mot det lesbisk kommunistiske diktaturet som de vil nå innføre i Norge. Og vi vil med alle midler bekjempe det.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s