NRK slipper til Satan selv i beste sendetid !

hankvonhelvete

NRK sin kamp mot Norge kjenner ingen grenser. I de siste 50 årene har de rasert Norge fra Grense Jakobselv til Lindesnes med sitt hat mot alt som er genuint norsk.

En av disse våpnene NRK bruker mot Norge er Melodi Grand Prix. Gjennom denne såkalte konkurransen har kirkebrennere, homofile, satanister, feminister, dyremishandlere og lesbiske fått spre sitt hat mot alt norsk.

I helgen har vi igjen fått vite at NRK igjen vil sende en satanist til Guds eget land, Israel, for å spre deres hat mot Jesus og alt som er av kristent liv. NRK er her anti-semitter der de håner alle jøder 365 dager i året.

Og på dagen i dag, Holocaust dagen, håner de igjen alle verdens jøder.

Dette er slik NRK bare er.

De vil nå slippe til satanisten Hank Fån Helvete til i beste sendetid slik at norske barn får en satanist som forbilde. Dermed rives norske barn vekk fra deres tro på Jesus som deres frelser. Hank Fån Helvete og Satan blir deres forbilde og frelser i stedet. Dermed rives Norge i fillebiter slik at Norge kan bli en av Frankrikes lydige provinser. For bak alt står Satan selv og Frankrike.

Vi protesterer veldig sterkt mot satanifiseringen av Norge, vårt dyrbare fedreland. Hank Fån Helvete må sendes til hardt arbeide som bonde på Jan Mayen der han kan dyrke agurker til felles glede for den norske befolkning.

For vi kan ikke la denne satanifisiseringen av Norge fortsette.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s