Helgas opptøyer i Oslo: De lesbiske, samene og feministene har skylda !

opptoyer

Det var i helga store opptøyer i sentrum av Oslo mellom politiet og opprørk ungdom og voksne som utnyttet situasjonen til å plyndre mange butikker for alle deres verdier. Deriblandt ble Birkeland Pelsforretning plyndret av unge lesbiske som etterpå kun sees i Radio Orakel og i sine lokale lesbiske klubber iført mink og revepels.

Slike opptøyer er en logisk konsekvens av dette frislippet av lesbiske, feminister og samer som Oslo har opplevet i de siste 30 årene.

Man kan ikke bevege seg fritt i Oslo sentrum nå om dagene uten å bli antastet av en same, feminist eller en voldelig lesbisk dame.

Vi har lenge hatt planer om å misjonere for Gud i Oslo sentrum. Men dette vil medføre den sikre død for oss da disse er meget voldelige ovenfor alle oss som sprer Guds ord nede ved Oslo Sentralstasjon. Politiet har fortalt oss at vi kan regne med maksimalt 10 minutters levetid før vi blir drept av disse hvis vi setter opp en stand der nede.

Slik er det i Norge og Oslo anno 2018. Vi har ikke lov til å forkynne Guds ord.

Det er derfor ikke noe rart i at det i helga var voldsomme opptøyer i Oslo sentrum, iscenesatt av feminister, samer og lesbiske kvinner.

Vi synes at det er på sin plass at politiet rydder opp gatene i Oslo sentrum for slike drepende elementer av den norske befolkning. Om samer er norske er i det hele tatt et tema man burde diskutere.

Men vi anstendige, Gudstro mennesker kan nok aldri føle seg trygg i Oslo sentrum da det ikke er politisk vilje til å gjøre noe med dagens situasjon.

Norge er et anarki, må vites. De som bruker knyttnever, tunge sko og kniver er de som styrer gatene i Norge mens politiet med velvilje lar bermen styre gatene.

Slik er Norge i 2018.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

One thought on “Helgas opptøyer i Oslo: De lesbiske, samene og feministene har skylda !

  1. Pussig… jeg trodde det var islam som var roten til alt vondt som skjer i verden…
    Sylvi, regner med at du følger med på denne bloggen. Hva mener du?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s