Krf vil gå til sengs med Satan !

stalinflagg

Det forferder oss at Kristelig Folkeparti i disse dager vurderer å danne en regjering sammen med Arbeiderpartiet.

Arbeiderpartiet har i alle årene de har eksistert vært satan sitt parti her i Norge og ellers der det har eksistert lignende partier.

I Norge har alltid dette satans partiet kjempet for “kvinnefrigjøring” der lesber setter seg til sjefer over oss menn. De har også kjempet for homofil “frigjøring” der menn skal gå i kjoler. Under dette satans partiets ledelse aborterer kvinner levende barn hver eneste dag etter smak og behag. Vi kaller dette drap og folkemord. De kaller det “kvinnefrigjøring”. Kvinner som beviselig ikke vet det beste for dem selv bedriver altså Norges historiens største folkemord.

Arbeiderpartiet har også innført rock’n’roll og black metal til Norge. Disse syndelige eggende rytmene som har bare ført til ulykke for landet !

For ikke å snakke om at det var Arbeiderpartiet som har tillatt kvinner å kjøre bil !!

Og vi vil igjen minne dere om at under Arbeiderpartiet har Oslo Vest og andre respektable strøk i Norge blitt oversvømmet av samer og andre nordlendinger som har tatt seg til rette her i sør etter at disse har blitt tvangsflyttet ned hit av Arbeiderpartiet. For ikke snakk om muslimer, fritenkere, franskmenn, dansker og andre usiviliserte folkeferd som har invadert Norge under deres ledelse.

Arbeiderpartiet har også ført universiteter og skoler vekk fra Gud og disse institusjonene lærer nå bort til unger og ungdom at jorden er rund og at Darwinisme-løgnen er vitenskap.

Arbeiderpartiet har vært en stor ulykke for Norge da dette er satans eget parti.

Knut_Arild_Hareide_(KrF)

Og disse vil Krf samarbeide med !! De vil inngå en pakt med satan for å sitte ved kongens bord og drikke hans konjakk !!!!

Dette er rett og slett et svik mot Gud, den kristne tro og Bibelen, det denne Knut Arild Hareide nå gjør. Det er verre enn det sviket Vidkun Quisling gjorde. Det er tidenes verste svik mot Norge.

Nei, Krf tilhører den dannede borgelige fløy sammen med Høyre og Frp. Spesielt Frp forstår nå at president Trump er Guds stedfortreder på vår flate jord og at vi må alle støtte han.

Det mest naturlige er derfor at Krf nå danner en allianse, en Guds allianse, med Frp slik at president Trump sin vilje og lære kan utbres her i Norge.

La nå alle som stemmer og jobber for Arbeiderpartiet brenne i ildsjøen den dagen de dør av naturlige årsaker. Og så kan Krf danne en Guds allianse med Frp til støtte for president Trump.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s