Løgnen om at Jesus hadde langt hår og skjegg er en hippie og feministmafia løgn !!

dynamic_resize

 

De gudeløse hippiene og feministene har i neste to tusen år spredt den løgnen at Jesus fra Nazareth hadde langt hår og skjegg. Denne løgnen har endog funnet veien inn i den kristne kirken.

Men de av oss som kjenner Jesus vet at dette er en myte og en løgn.

Fakta er at Jesus Kristus var en korthåret, vel frisert mann helt uten skjegg. Akkurat som den mannen som er avbildet over.

Jesus gikk i de fineste klærne og skoene som man kunne oppdrive på den tiden. I likhet med Smyrna Menighet, som er oss, fikk han også finansell støtte fra skipsrederene på Dødehavet, Gallilea sjøen og Middelhavet. Det er derfor skipsredere har en spesiell plass i den kristne tro som sanne velsignede mennesker.

Myten om at Jesus var en hippie lignende mann er derfor en ren løgn som gudeløse hippier, fredsbevegelsen og feminisert har funnet på.

Jesus mente også at alle menn skal være vel friserte med kort hår. All forkynnere skal også gå i dress, slips og de fineste sko som man kan kjøpe. Gjerne håndsydde sko fra protestantene i Italia.

Det er klart at går mann kledd som en hippie tjener man bare Satan selv. Det selv om man sier man tjener Gud.

Kan vi få stoppet løgnen om at Jesus så ut som en gudløs hippie ? Vi er redd for at det ikke går. Men i himmelen slipper man kun inn de som vet og sprer ordet om at Jesus var vel frisert, ikke hadde skjegg og kun gikk i de fineste klær og sko som man hadde for 2000 år siden. De som sprer hippie løgnen om han vil for evig gå fortapt.

Slik er det bare.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s