Ansgar Braut – En sann kristen martyr

ansgar braut

Det er med stor forferdelse og sorg vi kan melde at Smyrna Menighet sin misjonær til hedningmarkene i Ebeltoft, Danmark er sannsynlig drept og spist av de lokale hedenske danske stammene.

Da Ansgar Braut etablerte sin kristne misjon i Ebeltoft, Danmark, ble han møtt av stor motstand av lokalbefolkningen som helst ville fortsette sine hedenske skikker med fyll, porno, horing, syndig litteratur, black metal, lesbisisme og homofili.

Ansgar Braut sto på torget i Ebeltoft og forkynte at slike hedenske skikker var i strid med Guds ord og at Danmark levde under Guds forbannelse.

Dette har falt danskene tungt for brystet og hans misjonsstasjon i Ebeltoft har flere ganger blitt angrepet av denne hedenske mobben. Angrep kun slått tilbake med de største vanskeligheter og med Guds hjelp.

Men i mai måned, rundt den 17. mai, bestemte Gud at han trengte en ny martyr og Ansgar Braut ble en kristen martyr.

Hverken det lokale politiet eller den lokale pressen vil fortelle oss hva som skjedde. Vi sendte en hemmelig delegasjon til misjonsstasjonen i Ebeltoft og fant spor etter en voldelig konfrontasjon. Deriblandt kulehull og tegn på at denne misjonsstasjonen hadde blitt plyndret og randsaket av de sinte danskene.

Vi fant også spor etter blod som politiet hadde forsøkt å vaske opp. Blodet vi fant stammer fra Ansgar Braut har vi kunnet fastslå etter grundige DNA analyser.

Det er ingen spor etter hans kropp. Men vi vet at de lokale stammene og den lokale befolkningen er vill av seg der de deltar i hedenske orgier og uskikker. Det er derfor veldig sannsynlig at de har spist Ansgar Braut.

Vi er selvsagt opprørt og sjokkert over Ansgar Braut sin martyrdom. Men Gud ville det slik og det er ingenting vi kan gjøre med dette.

Vi vil sende nye misjonærer til Danmark, en viktig misjonsmark. Dette er spesielt viktig nå som Danmark lever under Guds dom og forbannelse.

Vi er i stor sorg over Ansgar Braut sin martyrdom. Men vi må bare fortsette vår virksomhet da den nå er viktigere enn noensinne.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

One thought on “Ansgar Braut – En sann kristen martyr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s