Kaptein Sabeltann – Black Metal og satanisme for barn

kaptainsabeltann

I disse dager blir barn ned til 5 år forført av black metal forestillingen Kaptein Sabeltann i dyreparken i Kristiandsand.

I denne forestillingen, som er skrevet og eid av black metal musikeren Terje Formoe fra Kristiandsand black metal bandet Emperor som for nesten 30 år siden ga ut albumet In Satan’s Service. 4 medlemmer av det bandet er fengslet for drap, kirkebrann og brudd på råfisk loven.

In Satan’s Service ble utgitt av Aftermath Music i Trondheim og har så langt solgt 350 000 eksemplarer over hele verden.

Det sier seg selv at det er Satan og black metal scenen sitt mål å gjøre små barn til satanister. Det er derfor Terje Formoe og hans kumpaner fra black metal scenen har drevet denne Kaptein Sabeltann forestillingen i de siste 20 årene.

Hele denne Kaptein Sabeltann forestillingen er et satanistisk komplott mot Norge og foreldrene. I denne forestillingen innpodes barn helt ned til 5 år den satanistiske ideologi gjennom både baklengs-djevelskap og enkle forståelige sataniske tekster. Gjennom den suggerende black metallen i forestillingne blir barna innpodet til å elske black metal.

Vi vil derfor advare mot det aller sterkeste å dra til Kristiandsand og dyreparken i sommer. En dyrepark der løvene ikke får nok mat. Vi vil derfor foreslå at de mates godt i sommer og det med black metal musikerene og skuespillerene i denne Kaptein Sabeltann forestillingen.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Kaptein Sabeltann – Black Metal og satanisme for barn

 1. Vet ikke om det er dokkene dine eller hva det er du ruser deg på.
  Men
  Terje Formoe spilte ikke i Emperor
  Terje Schei spilte bass i Emperor

  Like

 2. Vet ikke om det er sokkene dine eller hva det er du ruser deg på.
  Men
  Terje Formoe spilte ikke i Emperor
  Terje Schei spilte bass i Emperor

  Like

 3. HAHAHAHAHA! I dag har jeg lært at Terje Formoe liksom har spilt i Emperor!! Hadde det vært sant hadde jeg elsket Kaptein Sabeltann enda mer! HAHAHA!

  Like

 4. Tror du skal spare deg for å kommentere andre ting enn menigheten din- du har tydeligvis en agenda om å spre frykt og hat og usannheter..
  Du burde stoppe og tenke før du handler..

  Like

 5. Unnskyld at æ spør men ka i hælvette har du røyka? Derre vil æ å prøv for derre e sykt. Trur virkelig du ikke har peiling på en dritt i det heletatt. Sjekke faktaen din før du kjæm ut med sånt oppgulp!!

  Like

 6. Hei du, Smyrna, som ikke engang tør fremstå ved navn. Det finnes kanskje håp for deg også. Du kan starte her. Psykisk.no.
  Å si at du er i utakt med resten er historiens underdrivelse. Hvilket hallusinogen går du på? Er det fleinsopp du driver med?
  Du skjønner, alle vi andre mennesker på jorden har bare et liv, og det må nytes hver eneste dag, fra fødsel til død. Det burde du også prøve. Hvem er du? Hva er ditt navn? Er du for feig til å si det? Er du bare en ynkelig liten parentes?

  Like

 7. Åååå så herlig satire.
  Den går rett inn i den norske folkesjela med brask og bram!
  Jeg tror at 99% tror denne menigheten er helt reell.
  Ser frem til flere fantastiske “åndelige” krumspring 😀🎈🎵

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s