SS setter opp fem camping plasser over Lærdal – Utslettelsen av Lærdalsøyri er ventet i de neste ukene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vår ungdomsorganisasjon Smyrna Stormen vil fra i morgen sette opp fem camping plasser på bergnabber over Lærdal i påvente at Gud ved hjelp av et steinras med medfølgende stor flodbølge vil utslette Lærdalsøyri og den lavere liggende delen av Lærdal.

Camping plassene vil bli godt skjult i terrenget da vi ikke vil at ateister, kommune ansatte, homofile og lesbiske skal berge livene sine ved å okkupere plasser i disse campingplassene. Det er derfor vi ikke vil tenne opp bål eller vise annen menneskelig aktivitet i disse. SS vil derfor ha salg av termos kaffe, pølser, hamburgere og lefser i campingplassene. Men vennligst ta med egen kaffe og mat. Det samme gjelder for soveposer. SS ordner innkvartering ad vanlig måte.

For kart over disse campingplassene ber vi om at de som vil se Lærdal bli utslettet om å kontakte oss direkte.

Det forventes at Lærdal og dets syndige befolkning samt de turister som ikke har fulgt advarslene fra Gud, vil bli utslettet en dag i nærmeste fremtid.

De av dere som har biler dere gjerne vil ha utbetalt full forsikring for i denne flommen, parkerer nede i Lærdalsøyri. For de av dere som beholde deres biler eller ikke har gyldig forsikring, parkerer oppe på Steinklepp Camping der innehaveren vil kjøre dere ned til en av stiene som tar dere opp til den camping plassen dere har valgt.

Mens vi venter på denne begivenheten oppe på en bergnabb, vil det bli stille bibellesing og kristelig oppbyggelig litteratur. Det vil også bli mulighet for å bruke lesebrett og nettbrett der oppe da SS tar med seg xtra batteripakker. Hele området, inklusiv våre fem campingplasser, er godt dekket av et gratis trådløst nettverk.

Smyrna Stormen (SS) ser frem til å møte dere mens dere venter på denne begivenheten og Guds straff over Lærdal og alle som bor der. Vi kan garantere en oppbyggelig opplevelse der oppe på en av bergnabbene mens ateister og andre som ikke har Guds velsignelse utryddes i denne flodbølgen.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s