Flekkerøya feirer at de endelig er en homo, lesbisk og ateist fri øy.

flekkeroy

Flekkerøya rett syd for Kristiandsand

Innbyggerene på Flekkerøya kunne i går slippe jubelen løs etter at flyttebilen med Gudmund og Arnstein sine eiendeler satte kursen ned den tunnelen som skiller Flekkerøya fra fastlandet og bort fra Flekkerøya.

Gudmund og Arnstein var et homofilt ektepar som også var ateister og Darwinister. Gudmund var oppvokst på Flekkerøya mens Arnstein var en ung mann han hadde plukket opp fra en av de mange homo – kafeene og barene i Lillesand. De flyttet til Skålevik for fire år siden. Etter overtalelse fra andre beboere der, flyttet de til Tvedestrand i går der de får et gratis hus av Tvedestrand Kommune fordi de er et homofilt par.

Det var mange hallelujah rop og mange gledes rop da flyttebilen, med dette paret, kjørte ned i den undersjøiske tunellen. De har ikke blitt ønsket tilbake som gjester og turister heller. Foreldrene og søsknene til Gudmund har ytret ønske om å slippe å se han igjen.

Etter at sosialisten, Darwinisten og ateisten Tobias Vigmyhren døde for et par måneder siden av naturlige årsaker (han tjente satan i over 93 år), er nå Flekkerøya nå et 100 % kristen øy.

Dette er en øy som nå forkaster Darwinismen og de ateistiske fantasiene som at jorden er rund og at Norge burde styres som et demokrati.

stort-gull-jesus-kors-halskjede-trendhim-31

Under ledelse av Richard fra bloggen Bibel og Tro ledet tidligere i dag et evangelisk takke møte på stedets bedehus. Et stappfult bedehus der man priset Gud for at Flekkerøya endelig hadde blitt kristen og hadde kastet av seg homo og ateistmafiaens åk og terrorvelde.  Et møte som kan sammenlignes med bildene fra frigjøringsdagene i Oslo i mai 1945.

Vi ser frem til at flere lokalsamfunn også kaster ut sine ateister, homofile og lesbiske utøy. Kun fullt ut kristne lokal samfunn har Guds velsignelse. Vi oppfordrer derfor alle lokal samfunn om å gjøre det samme og vil bidra med medlemmer fra Smyrna Stormen (SS) hvis dette støter på problemer.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s