En ny satanist gruppe sprer den sataniske pest i Norge

djevel

De av oss som trodde at Hellbillies og Vassendgutane var de to verste satanist gruppene i Norge har nå fått seg en vond overraskelse.

Satanist gruppen Djevel har nettopp sluppet sin første LP og dratt på en turne i Norge der de forfører skolebarn og ungdom til et liv i tjeneste for djevelen selv.

På kort tid har denne gruppen blitt Norges største black metal band og har solgt 200 000 eksemplarer av sin første lp Blandt Svarte Granner.

Denne LPen er ute på selskapet Aftermath, som våre kilder sier er forkortning for The Aftermath Of A Satanic Victory.

Djevel består av satanistene og de perverterte Ciekals, Faust og Mannevond. Deres navn viser tydelig at de har gitt sin sjel til satan selv og lever i hans tjeneste.

Lederen av deres 20 ansatte store plateselskap heter Haavard Den Langhaarede. Noe som beviser at også han lever av og for satan selv. Deres kontorer er midt mellom jernbane stasjonen og felles-slakteriet i Trondheim.

Aftermath har også en beryktet plateforretning i Trondheim. Beryktet fordi det siver svovel og lukt av japanske likblomster ut av deres dører i form av svart røyk. De som våger seg inn der, og det er det ingen anstendige mennesker som gjør, blir konfrontert med en rekke satanistiske rituelle varer som butikken selger. Dette er etter sigende den største satanist platebutikken i Norge.

Vi har selvsagt politianmeldt Haavard Den Langhaarede og Aftermath for deres salg og distribusjon av denne Djevel platen. Men politiet har valgt å se en annen vei enn den rette veien.

Vår ungdomsorganisasjon SS vil derfor gå til verks med litt andre midler. De vil omvende medlemmene i Djevel og Haavard med salmesang, basun og pauker utenfor deres hjem mellom 0200 og 0400 om morgenene da disse er å forvente hjemme på den tiden av døgnet.

SS, i full uniform, vil begynne sin omvendelse av disse fra og med neste uke.

I mellomtiden ber vi om at politiet ser den rette vei og forbyr all videre salg av Djevel sin plate og at Aftermath blir forhindret fra å utbre satanisme i Norge.

Norge, herunder Djevel og Aftermath, må nå omvendes til å bli et kristent land der Gud får rå under lederskap av oss sanne kristne. Vår åndskamp mot Djevel og Aftermath er derfor meget viktig for Norges skjebne.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

4 thoughts on “En ny satanist gruppe sprer den sataniske pest i Norge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s