Opprør i Vårt Land redaksjonen etter diverse uforklarlige episoder i deres redaksjonslokaler

vl-logo

Det er i dag opprør mot redaktøren Åshild Mathiesen etter at Vårt Land sine journalister og ansatte har blitt offer for en rekke uforklarlige episoder i det siste.

Det begynte med at alle datamaskinene til deres journalister begynte å spille den franske nasjonalsangen Marseilasen under oppstart til operativ systemene deres. Oppstarten, som normalt tok ett minutt, tok nå åtte minutter da den inkluderte Lyon sitt symfoniorkester sin innspilling av denne makkverket av en sang.

Dette falt ikke i god jord hos journalistene. Deres IKT avdeling har uten lykke forsøkt å avinstallere dette makkverket av en sang. Men uten å lykkes.

Journalistene ble ikke bedre og vennligere innstilt da deres potteplanter, som er levert med høytalere, også har begynte å avspille dette makkverket av en sang. Kilden til denne sangen er uklar da IKT har lett med lykt og lys for å finne den.

De har nå kommet frem til at det sannsynligvis er en telefon med MP3 spiller og blåtann nede i Glassmagasinet som er kilden til disse ulydene fra blomsterplantene.

Journalister og andre ansatte er også plaget med at fulle kaffe, te og saftkopper helt uforklarlig faller ned fra bordene og andre steder der de står. Fjerning av glasskår og knuste kopper har nå blitt en daglig rutine for Vårt Land sine journalister.

Vårt Land sine journalister har også merket seg at deres respektive kjøretøy plutselig har mistet motor og bremser under oppdrag utenfor Oslo. Og det gjerne i grisgrendte strøk. En av Vårt Land sine toppjournalister tilbrakte to dager i sykehus etter at hans bil mistet bremser og motor under oppdrag i Hurdal og deretter ble sittende fast under en snøhaug i 12 timer. Flere andre journalister har nesten opplevd det samme.

Dog toppet det seg da vannet i deres vannflasker og karafler ble forvandlet til gin. Som en tekniker og kjemiker fant ut; 37 % alkohol holdig gin. Noe som i en avholds avis som Vårt Land var en ren katastrofe.

Denne saken fikk bokstavelig talt begeret til å flyte over av vann, dvs gin. Fagforeningen i Vårt Land har i lang tid advart redaktøren Åshild Mathiesen mot å ha en svart katt som kjæledyr. Som de har påpekt ovenfor sin redaktør er svarte katter dyr fra helvete og Satans egne dyr.

Som også vi her i Smyrna Menighet og blogg mange ganger har skrevet, er det meget risikofull aktivitet å ha et av Satans egne kjæledyr i sin husholdning.

Det er derfor ingen tvil om at de beklagelige hendelsene i Vårt Land er direkte resultat av at deres redaktør holder en svart katt som sin kjæledyr.

Dette har nå ført til at hennes arbeidsplass og inntektskilde nå er under seriøs trussel.

Dette er igjen en viktig påminnelse om at det å ha svarte katter som kjæledyr bare medfører demoniske uhell for en selv og sin arbeidsplass. Man setter sine ansatte og kollegaer i alvorlig fare for å miste liv og eiendom.

Ikke la en svart katt krysse din dørstokk. Avvis Satan og all dets vesen.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s