Leserbrev til Korsets Seier, Søkelys, Dagen og Vårt Land

oslotinghus

Vedrørende Norges største justismord.

Smyrna Menighet og (antar vi) president Trump, Guds stedfortreder på denne jord, er forferdet over at Vårt Land, Dagen, Søkelys og Korsets Seier ikke har fulgt opp sin rolle som en fri og uavhengig presse ved å ikke omtale Norges største justismord.

Ved denne stillheten fra de nevnte organer antar vi at Dere er endel av en Stalinistisk konspirasjon mot det forsvarsløse folket og blir betalt millioner av kroner for å ikke omtale denne saken.

Norges største justismord gjennom alle tider ble begått da Virgina Lunde, medlem av Kristne Kleptomaner og Smyrna Menighet, ble dømt til 90 dagers fengsel for å ha unnlatt å betale for en entrecote fra REMA 1000 Skullerud.

Dette er dog uvesentlig for saken. Justismordet var at retten ikke tok med at Virginia Lunde ble tvunget til å parkere 200 meter fra butikken på en parkeringsplass kjent for å bli frekventert av ulv. Virginia Lunde gjorde derfor det eneste rette da hun fjernet tyveri sikringen på pakken og la entrecoten nederst i sin håndveske, godt skjult for ulven. En ulv som ville ha overfalt henne og spist entrecoten og henne selv hadde hun gjort som retten sa at hun skulle ha gjort.

Men det aller verste her og det som gjør dette til et så forferdelig justismord er at hun ble arrestert av Securitas vekteren herr Mads Smeplassen, et fremtredende medlem av Oslo Kristne Senter.

Som Grunnlovens andre paragraf sier det er Norge tuftet på Bibelen. Bibelen sier at kristne ikke har lov til å fremme saker mot andre kristne. Noe Mads Smeplassen gjorde mot Virginia Lunde. Til tross for dette bruddet på grunnloven sitter nå Virginia Lunde i fengsel.

Dette er helt klart tidenes verste justismord her i Norge og noe som deres aviser nå må omtale slik at dommerene i saken og Mads Smeplassen blir satt på vann og brød i fengsel for lang tid.

Her forventer vi at Deres aviser forsvarer Norges befolkning mot den overgripende staten. Trykk leserbrevet, omtal saken og forsvar Norge.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s