Norges største justismord noensinne !!

oslotinghus

Norge har i dag opplevd tidenes største og verste justismord

Ja, ordet “justismord” og uttrykket “Norges største justismord” er ord og fraser som er mye og bare brukt av pedofile, terrorister, vanekriminelle og mentalt tilbakestående narsissister. Men i dette tilfelle, og kun i dette tilfellet, er disse uttrykkene helt på sin plass.

Klokken 14.05 i dag ble Virginia Lunde dømt til 90 dagers fengsel for tyveri av en tre kilos entrecote fra Rema 1000 Skullerud.

Dette er selvsagt tidenes verste justismord i Norges historien når man kjenner fakta i saken. Noe som retten helt overså i deres latterlig tåpelige inkompetente rettergang av Virginia Lunde, en av de fineste og mest kristne kvinner som noensinne har gått i to sko her i Norge.

Fakta er at Virginia Lunde måtte legge denne store entrecoten nederst i sin håndveske for å ikke bli nok et offer for en av de ulvene som frekventerer Østmarka og Skullerud. Deriblandt området mellom kassadamene i Rema 1000 Skullerud og bilen til Virginia Lunde, 200 meter lenger borte. Hadde man latt Virginia Lunde parkere tett opptil kassa apperatene og kassadamene, hadde hun sluppet å være redd for å bli ranet for denne entrecoten og selv blitt spist av ulv.

For det andre var det klart at hun måtte fjerne det sikkerhets alarm merket fra entrecoten inne i butikken der toalett papir er utstilt da ulvene er kjent for å bli tiltrukket av entrecoter med sikkerhets alarmer. For å forlede ulven vekk fra henne og entrecoten, gjemte Virginia sikkerhets merket inne mellom to stabler med ekstra mykt og skånsomt mot huden toalett papir.

Det et bevist at Virginia gjorde det helt riktige her da det ikke var noen ulv luskende rundt Rema 1000 Skullerud mens Virginia var der. Faktisk burde Rema 1000 takke Virginia for hennes snarrådige smarte tenking og hennes omsorg for denne butikken den dagen.

Men det som virkelig gjør denne saken til tidenes verste justismord i Norge er at hun ble pågrepet og antastet av den kristne Securitas vakten Mads Smeplassen. Han er som kjent et aktivt medlem av Oslo Kristne Senter. Noe han har aldri lagt skjul på da han har fått lov til å bære et lite kors rundt halsen i sin jobb.

Som kjent sier Bibelen veldig klart at kristne ikke skal føre sak mot andre kristne. Mads Smeplassen har altså ført en sak mot den kristne Virginia Lunde og det har han ikke lov til !!! Dette gjorde Virginia Lunde sin advokat Oslo Tingrett klar over.  Men Oslo Tingrett bare overså paragraf 2 i Norges Grunnlov og dømte Virginia Lunde selv om Norges Grunnlov og Bibelen helt klart sier at de ikke har lov til dette.

Mads Smeplassen er derfor en stor skurk som har solgt seg selv til Satan. Hans menighet Oslo Kristne Senter må derfor støte ut denne satanisten fra sin menighet da han har ført sak mot et annet kristent menneske. Noe Bibelen forbyr han å gjøre !!!!

Vi regner med at Oslo Kristne Senter er enig med oss i at dommen mot Virginia Lunde er tidenes verste justismord og at vi alle kjemper for å få omgjort denne dommen. En dom vil gjøre at Guds grusomme dom vil falle mot Norge og alle som bor i Norge.

Dommen mot Virginia Lunde er den verste type kristendomsforfølgelse som noensinne har blitt utført mot oss kristne her i Norge !!!!!!! Selv i verdensmålestokk er dette tidenes værste kristendomsforfølgelse !!!

Her må vi alle be og kjempe for at denne dommen, tidenes verste justismord, omgjøres og at rettferdigheten skjer. Her er det Mads Smeplassen som må dømmes til fengsel på livsstid !!!

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s