President Trump sin fake news liste over norske medier.

donald-trump

Vi har i den siste timen fått en liste fra Guds stedfortreder på vår jord, president Trump, over de norske medier han, og dermed Gud, mener er løgnmedia i Norge.

Lista er som følger:

1. Dagbladet.  Denne avisen sprer løgner i hytt og pine. De har ikke skrevet et eneste sant ord i de siste fem årene. Alt er løgner. Men verst av alt er at de neglisjerer det faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor feilfri.

2. NRK. Norges rikskanal sprer løgn 24 timer i døgnet om politikk og biologi. De er drevet av homomafiaen og Darwinist mafiaen og er kultur-marxister hele bunten. Alle ansatte der må sverge troskap til Frankrike og de franske demoniske verdiene samt være medlem av kommunistiske partier som f.eks Rødt og Arbeiderpartiet for i det hele tatt å kunne jobbe der. De også neglisjerer det faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor feilfri.

3. TV2. Se NRK over. Denne kringkasteren er også medlem av homomafiaen og Darwinist mafiaen som sprer de usannhetene at jorden er rund og at mennesker stammer fra aper. De eneste apene her er alle de ansatte i TV2 som har sverget troskap til Frankrike og de franske demoniske verdier. De også ignorerer det ubestridelige faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor helt perfekt og feilfri.

4. VG. En avis som bare trykker løgn og vrøvl. En feminist avis som har dedikert sin ekstistens til feminisme, Frankrike og de franske demoniske verdier. De har knapt nok trykket et eneste sant ord i de siste fem årene. De også ignorerer det ubestridelige faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor helt perfekt og feilfri.

5. Nettavisen. Det kommunistiske organet i Norge som er drevet direkte av de kommunistiske partiene i Norge, Arbeiderpartiet, SV, Venstre og Rødt. Denne avisen har knapt nok trykket et eneste sant ord i sin eksistens der den formidler kommunistisk og franske demoniske verdier. De også ignorerer det ubestridelige faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor helt perfekt og feilfri.

6. Aftenposten. En avis drevet av quislinger direkte styrt fra Frankrike. Denne avisen er helt drevet av de franske demoniske verdiene og trykker kun det deres mestere i Paris sier at de skal trykke. Med andre ord, løgn og atter løgn er det de trykker. De også ignorerer det ubestridelige faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor helt perfekt og feilfri.

7 – 10. Alle andre mediene i Norge som ignorerer det ubestridelige faktum at president Trump er Guds stedfortreder og derfor helt perfekt og feilfri.

 

Men president Trump er også full av ros for noen norske nettsteder som sprer de glade sannhetene til Norge. Disse er:

1.  Smyrna Menighet. Dette nettstedet du er på nå. Det er hans mening at alt som står her er absolutt sant og at vår anerkjennelse av han som en helt perfekt og feilfri Guds stedfortreder på denne jord er helt sann og et ubestridelig faktum.

2. Søkelys. Dette nettstedet mener president Trump er veldig bra. Han har med tilfredstillelse notert seg at de har innsett at han er Guds stedfortreder på denne jord og at i det hele og det fulle er dette et meget troverdig nettsted som er mye mer sannferdig enn VG, NRK, Dagbladet og de andre mediene. Men han mener at Søkelys burde lære enda mer av Smyrna Menighet når det gjelder å formidle fakta baserte sannheter samt absolutt lydighet til Gud og han selv.

3. Document.no. Et nettsted som i likhet med Smyrna Menighet bruker tid til å angripe fransk innflytelse og de demoniske franske verdier som quislinger forsøker å fremme her i Norge. De også anerkjenner president Trump som en feilfri og perfekt mann. Dette er derfor et nettsted som er mye mer troverdig enn medier som f.eks Nettavisen, VG, NRK og Dagbladet.

4. Norge I Dag. En avis som har en stor grad av troverdighet. De også kjemper innbitt mot Frankrike og deres franske quislinger som styrer Norge. Deres kampanje for de absolutte sannheter som f.eks at jorden er flat og at den er 6000 år gammel er noe som president Trump fremhever som positivt. Norge I Dag anerkjenner også det faktum at president Trump er feilfri og helt perfekt.

5. Resett. En ny aktør som har trykket mye bra om kvinner og hvorfor de burde heller finne sin naturlige rolle som hjemmeværende kone enn som politiker og utearbeidende da deres intellekt kun er en fjerdedel av menns intellekt. Dette er noe som president Trump mener er positivt. Resett anerkjenner også det faktum at president Trump er feilfri og helt perfekt.

Så lenge president Trump, Guds stedfortreder på denne jord. Vi fikk denne meldingen fra han for et par timer siden og har jobbet med spreng for å oversette og bringe dere hans ord, og dermed Guds ord.

At han anerkjenner det ubestridelige faktum at denne bloggen kun publiserer fakta og de ubestridelige sannheter er noe vi er glad for. Vi skal be for at andre medier som f.eks NRK, VG, Nettavisen og Dagbladet kaster av seg løgnens diktatur og blir like sannferdige som vår blogg. Bli med oss i disse bønnene !

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

 

 

Advertisement

One thought on “President Trump sin fake news liste over norske medier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s