Julenissen er satan utkledd som en koselig gammel mann !

800px_COLOURBOX2695886

 

I disse dager da barn og den kultur-marxistiske media går rundt og snakker om julenissen, er det viktig å huske hvem julenissen egentlig er.

Julenissen ble oppfunnet av satan selv, all løgners far, for å forvirre og forlede barn og voksne vekk fra et evig liv i himmelen.

Media og butikkene, som er alle en del av den kultur-marxistiske konspirasjon mot norske barn, snakker om julenissen, satan, døgnet rundt. Norske barn tror nå at julenissen, med andre ord satan, er en god mann.

Men sannheten er at satan er en ondskapens ondskap som sitter i helvete og gleder seg over alle de barn og voksne som gjennom julenissen har blitt forført vekk fra den sanne kristne lære. Nede i dødsriket gleder satan seg over å torturere, brenne og piske barn som har blitt tatt fra deres foreldre og som ble forledet vekk fra et liv som et kristent barn.

Barna tror at julenissen gir dem pakker. Sannheten er at julenissen gir dem et evig liv i helvete !!

Som sanne kristne foreldre må man hver dag i advent minne sine barn om at julenissen er satan selv. Sitter man på hans kne i en av disse handlesentrene, sitter de på satan sitt kne og snakker direkte med han.

Det er viktig at juletiden brukes sammen med barn i bønn og påminnelse om at man vil havne i helvete hvis man ikke forsaker julenissen, satan, og all dets vesen.  Dette selv om man gir barna gaver. Gaver som er fra Gud selv og som en velsignelse for at deres foreldre er sanne kristne som forsaker julenissen og kultur-marxismen. Disse pakkene er ikke fra julenissen, satan.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

One thought on “Julenissen er satan utkledd som en koselig gammel mann !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s