Pastor Jan Hanvold sin nye katt vekker reaksjoner !

torp katt.jpeg

Jan Hanvold sin nye katt Buster har vakt reaksjoner etter at en norsk blogg for bevaring av svarte katter offentliggjorde denne nyheten forrige tirsdag.

Som kjent fra Guds ord og befalinger er svarte katter å regne som satans egne dyr. Vi har tidligere skrevet om dette og linken til den artikkelen finner du her.

Vi har i de siste dagene innhentet en rekke reaksjoner fra ulike hold her i Norge på denne nyheten.

I svar til oss har den mangeårige meningsmotstanderen av Jan Hanvold, den ateistiske Levi Fragell, lederen av folkebevegelsen Fragglene sagt at han mener at Jan Hanvold er troende til alt, men at selv han er overrasket over den siste utviklingen. Levi Fragell var som kjent en av de pinsevennene som på 1970 tallet sterkest gikk inn for totalt forbud av svarte katter i Norge.

Det norske slottet har i en uttalelse sagt at de har aldri hatt en sort katt og vil heller aldri ansette en sort katt blandt de kattene som holder Slottet og Skaugum rent for mus og rotter.

Både den norske regjering og storting ved dets admin og vaktmester tjeneste har sagt det samme. Det er helt uaktuelt å ansette sorte katter som endel av de medarbeiderene som holder pest og udyr plagen under kontroll.

Jan Aage Torp har uttalt at han er veldig overrasket over at hans gode venn Jan Hanvold har tatt til seg en sort katt etter de problemene han selv hadde med sin tidligere katt. Problemer som endte opp på forsiden av Bremanger Budstikke i fjor.

Vi kontaktet redaktøren i Vårt Land, Fru Åshild Mathisen i denne saken og måtte avbryte samtalen etter ett minutt da hun begynte med en blasfemisk tale om velsignelsene med å ha svart katt i huset. Vi har nå erfart at de fleste ansatte i Vårt Land holder seg med svart katt i deres respektive husværer på Oslo Øst.

Aftenposten har meddelt oss at de er urolige over saken og at de følger den tett med to journalister. Drammens Tidende i Mjøndalen har til enhver tid en journalist og fotograf i en bil utenfor Jan Hanvold sitt beskjedne hus.

Eiker Bladet har også tatt opp stilling utenfor Jan Hanvolds beskjedne hus med en journalist og fotograf. Deres beskjedne årlige omsetning gjør at disse to ansatte ikke har råd til bil. Men en REMA 1000 paraply beskytter dem mot regn og sol.

Vebjørn Selbekk i Dagen har fortalt oss (for noen dager siden) at han er bekymret for Jan Hanvold og at han vil ta sin sterke bekymring opp med Gud i bønn. Vebjørn Selbekk mener at kriste nok burde velge grå skogskatter av rasen Maine coon da disse har et ekte kristelig gemytt.

Finn Jarle Sæle ble stum da vi kontaktet han i sakens anledning og har vært stum i flere dager. Hans familie er nå alvorlig redd for han og ber for hans helse.

Predikant Svein Magne Pedersen har gratis tilbudt seg å helbrede Jan Hanvold sin katt mot et lite administrasjonsgebyr på 50 000 kroner. Han mener at han ved å legge hånden på nakken til katten vil gi den en fin hvit farge med islett av sorte striper nedover bena mot potene. I denne helbredelsen følger det også med en hvit hale.

Pastor Tormod Røyland har tilbudt seg å gjøre samme jobben for halvparten av det administrasjonsgebyret. Han har i tillegg lovet å gjøre fargen om til en ekte fin oransje rødfarge som er i den lutheriske tradisjonen og dets kamp mot pavekirken.

Anders Helge Myhren har også lovet å helbrede katten og gi den en fin arisk hvit farge. Det for samme administrasjonsgebyr som Tormod Røyland har gitt anbud på.

Anders Torp er ikke tilgjengelig for kommentar da han er på teltleir på Ringebufjellet sammen med Fragglene ungdommen.

Flere norske kristne blogger følger saken tett.

Partiet De Kristne har uttalt at de vurderer å kutte sin støtte til Jan Hanvold etter at han tok seg en sort katt som sitt nye kjæledyr.

Så langt reaksjonene fra kristne og andre i Norge på nyheten om at Jan Hanvold har fått seg en svart katt.

Det er ingen tvil om at svarte katter er iboende djevelske og sataniske i sitt vesen. Disse kattene lokker folk til en verden full av unaturlig sex, trolldom og black metal. Vi håper at Jan Hanvold vet hva han gjør og at han deretter sier ja til Predikant Svein Magne Pedersen sitt generøse tilbud om å helbrede denne katten.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

2 thoughts on “Pastor Jan Hanvold sin nye katt vekker reaksjoner !

  1. Takk Gud for Pastor Breens profetiske røst inn i vår turbulente tid, der farer og villfarelse lurer rundt hver en sving.
    Du den viktigst kristne mediepersonligheten i Norge, for norges mest aktuelle og gudfryktige nettsted. Den fallerte bussjåføren Jan Kåte Christensens satirenettsted, der han later som om han driver en menighet med samme navn som din menighet, er et mislykket forsøk på satire. Den er bare dum og ondsinnet.
    Men, du er nummer 1, Arne Ulf. Du er en knupp, og Guds utrakte hånd i en fallen verden:-)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s