Kritikk fra Even Gran i Fritanke.no

Journalist Even Gran har skrevet en kritisk artikkel om vår blogg i Fritanke.no. Denne artikkelen er her.

Om vi er en satireblogg eller vi mener alvor er noe som kun er spekulasjoner fra Even Gran og andre. Vi tar det ad notam og anerkjenner Even Gran sin rett til å ha sine oppfatninger om mangt og meget.

Hovedpoenget i Even Gran sin kritikk er at vi er en mobbeblogg og hans artikler viser til en rekke steder i vår blogg samt store deler av bloggen i 2015.

Vi tar saklig kritikk alvorlig og der vi er enig med den redigerer vi bloggen slik at den reflekterer vårt syn. Gjerne syn og meninger som vi har fått etter å ha mottatt beretiget kritikk. Derfor er de linkene i Even Gran sin artikkel nå tomme da vi er enig med hans kritikk av bloggen.

Vi takker Even Gran for hans artikkel som ikke var helt smertefri å lese. Men slik er nå livet. Det er ikke alle livsviktige medisiner som smaker godt.

Denne bloggen vil dog fortsette, men i en mer kritisk retning av de og det som fortjener omtale. Gud er vår herre og Smyrna Menighet og vår pastor Abraham Fjeld er hans stedfortreder på denne jord.  Vår kamp mot ateister, homomafia, lesber, fotballspillere, feminister og andre som ikke har vårt/Guds behag fortsetter.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s