Er landskapsbilder av regnbuer egentlig skjult propaganda for den homofile og lesbiske mafia ?

kirketjeldsund.jpg

Et godt eksempel på et dydig, sømmelig landskaps fotografi fra Tjeldsund oppe i Sameland

Vi har i den senere tid sett gjennom ferie bilder fra våre mange medlemmer av Smyrna Menighet. Mange av dem er herlige fine bilder som er tatt med mobilkameraer og speilperplex kameraer.

Vi har også sett at de fleste tar landskapsbilder av regnbuer i alle former og farger.

Dette er noe som man begynte med etter at homofili og lesbisk perversjon ble gjort lovlig i 1972. Det er fakta at man i arkiver og andre foto-samlinger ikke finnet eneste bilde av regnbue før 1970 da landskapsbilder med regnbuer ble tatt i bruk som et våpen av homomafiaen og den lesbiske mafia. Det er fakta.

I årene etter 1972 ble landskapsbilder av regnbuer brukt av homofile og lesbiske for å spre denne perversjonen rundt i hele Norge. I 1970 var det bare en håndfull homofile og lesbiske i Norge. I dag er homofili og lesbiskhet helt normalt og noe som de aller fleste er.

Vi har selvsagt pålagt vår menighet om å ødelegge (brenne) alle landskapsbilder av  regnbuer. Alle i vår menighet forstår at de ble lurt trill rundt av homomafiaen og den lesbiske mafia da de tok disse bildene.

Vi skal selvsagt gå gjennom resten av deres bildesamlinger og renske ut all homofil og lesbisk propaganda fra dem. Hvis vi oppdager slike perversiteter andre steder vil vi selvsagt reagere med ekte kristen harme mot disse og kreve de fjernet og brent.

Vi i Smyrna Menighet er vepsebolet mot all homofil og lesbisk propaganda. Vi er Norges viktigste organisasjon.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Er landskapsbilder av regnbuer egentlig skjult propaganda for den homofile og lesbiske mafia ?

 1. Dere er også den vigtigste bidragsyter til hat og fordømmelse av et naturfenomen som også eksisterer i naturen for øvrig. Blant flere arter pattedyr og fugler. Sjimpansehunner har seksuelle forhold til hverandre – fordi det bekjemper stress og er avslappende, for å ta ett eksempel.
  Dere er den viktigste bidragsyter til helliggjøring av absurde konspirasjonsteorier.
  Regnbuer kommer av lysbrytning i regndråper. Hvordan tør du å gå utendørs når du har sola i ryggen og har en regnbyge foran deg. Homofobe mennesker er ofte de som selv har legningen. Det er de som med nebb og klør oftest kjemper mot sin egen seksualitet.
  Det er fakta.

  Mens du farer med løgn. Hvilket bud bryter du da mon tro, Arne Ulf Breen?

  Like

 2. Arne Ulf Breen det skulle vært skudd premie på deg. Det er folk sine hjem du prater om familier/Eldre og unge som har fått sine hjem ødelagt osså mener du det er Gud, fy faen viste none kristne kunne være gale men dere der oppe er jo sinnsyke!!!!!!

  Like

 3. Speilperplex kamera😁 Je dævver😁
  …og jeg har gått på en smell – dette er jo satire av svært troverdig kvalitet. Det verste er at det faktisk er folk som mener sånt tull seriøst 😁. Ikke rart mange går fem på.

  Like

 4. alle dere kan suge kuken min. dere har en syk retorikk som jeg ikke støtter i det hele tatt. Hva er galt med at en person liker det samme kjønn. Det er normalt i dag. det er 2017, med mindre du ikke var klar over det. fuck dere alle prestekåper

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s