Kvinner som går i bukser har påført Norge en epidemi av lesbiskhet

2cb80b28a1ad412be253b1ea0d1eef5e--job-interview-outfits-for-women-business-professional-casual-interview-outfits-women

Det er ingen tvil om at den unorske ateistiske demokrati-demon påvirkningen fra Frankrike har vært den største ulykken som noensinne har rammet Norge.

En av de gudsbespottende utingene som Frankrike har påført Norge er kvinner som går i bukser. En uskikk som Norge i det lengste motsatte seg, men som Frankrike med trusler om invasjon og folkemord innførte i Norge.

Jeg tror nok heller at vi nordmenn hadde hatt mer godt av invasjon og folkemord enn innføring av bukser for kvinner når vi ser hva dette har medført.

Før man innførte bukser for kvinner i Norge var det ikke en eneste lesbisk kvinne i Norge. Men med buksene kom det en epidemi av lesbiskhet til Norge. Den verste epidemien som har rammet Norge siden svartedauen. Og med samme resultat.

Utkants – Norge har blitt lagt øde. Byene har tidoblet i antall innbyggere og elendighet. Flotte byer som Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiandsand har nå fått slumstrøk som ingen anstendige mennesker setter sine føtter i.

Alt dette på grunn av denne lesbiskhet epidemien som har gjort at kvinner knapt nok føder barn og at vi menn nå går for lut og kaldt vann. Alle våre norske kvinner vil nå heller være lesbiske enn å være gudsfryktige husmødre.

Det sier seg selv at ingen kristne kvinner går i bukser da bukser medfører smitte fra den lesbiskhet epidemien. En kvinnes bekledning er langt skjørt og tekkelig bluse som dekker byste, armer og skuldre.

Og la det bare bli sagt: Vi jobber med en vaksine mot denne lesbiskhet epidemien. Og da blir alle bukser fjernet fra våre kvinner som da vender tilbake til kjøkkenet og hjemmet.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisement

44 thoughts on “Kvinner som går i bukser har påført Norge en epidemi av lesbiskhet

 1. Hadde du klart å tilfredstille ei kvinne, så hadde du klart å holde på henne. Det ser ut til at du slit litt med dette, og derfor føler det nødvendig å skylde på kvinner som du aldri ville hatt sjanse på i utgangspunktet. Men når du begynner å fable om at det er bukser som er den eigentlige syndare, då har du tatt turen ut i koko land.
  Det at damer ikkje vil ha noko med deg å gjera er ikkje eit stort mysterium og du treng ikkje kikke lenger enn inn i speilet før du finn årsaken.

  Liked by 1 person

 2. Er ganske sikker på at gode kristne ikke skal lyve. Dette er en lang remse av dårlig formulerte løgner. Skam dere – Jesus liker ikke at folk misbruker hans navn.

  Liked by 1 person

 3. Er dette er spøk?? 😂😂😂
  Så hvis kvinner blir lesbiske i bukser. Blir gutter homofile av å gå i kjoler?. Vent litt… homofile gutter går jo i bukser??
  Slutt og klage på at kvinnen er roten til alt ondt. Våkn opp og se “på fakta”. Hvem voldtar kvinner,barn og andre menn? Hvem stjeler,raner, kriger? Hvem er det det som fyller våre fengsler? Hvor mye koster dette samfunnet vår? Du vet svaret og til og med mannlige prester driver med dette. Slutt å skylde på kvinnen. Kvinnen må ut i alle maktposisjoner for å få skapt ro i verden. Gudskjelov at kvinnen nå får mulighet til å gå på skolen der de nå beviser at de også der gjør det bedre enn gutta. Sorry gutta. Deres tid er forbi… og faktisk er de beste kokkene menn!!! Dere kan dra tilbake på kjøkkenet. La den fantastiske kvinnelige guden være med dere. Lykke til.

  Liked by 1 person

 4. Seriøst??? Dette er det dummeste oppgulpet jeg noen gang har lest, her er det definitivt noe veldig galt med virkelighetsoppfattelsen! Kan bare synes synd på forfatteren som er så til de grader ute på viddene, og fikk meg en veldig god latter!

  Liked by 1 person

 5. Det er bra du tar opp dette forferdelige temaet ! Min mor og min søster, min kone og mine barn ble alle lesbiske etter å ha gått med bukser … jeg advarte de, men det er jo for seint, hva kan en stakkars mann si når de sosialistiske venstrevridde propagandaavisene alle viser bilder av kvinner i bukser hver dag !!! og barna mine ble pådyttet skolebøker med slike bilder og hadde aldri en sjangse… hva om vi lærer litt av muslimske menn? Det hadde vært en fin kur mot lesbiskhet at kvinner dekket seg til ?

  Liked by 2 people

 6. Det er med sjokk og forferdelse jeg leser det du skriver. Pass deg nå Arne Ulf så du ikke brenner evig. I artikkelen din om kvinnelige sjåfører i saudi-Arabia nevner du at bibelen sier at det er en dødssynd å tillate drap på andre mennesker. I artikkelen din om kvinner i bukser oppfordrer du indirekte til folkemord. Er dette satire eller galskap er nå spørsmålet jeg stiller meg selv.

  Liked by 1 person

 7. Dette er faen meg noe av det teiteste jeg har lest. Lesbiske og homofile har eksistert så lenge mennesket har eksistert og homofil praksis skjer i dyreverdenen også. Det er den rigide inngrodde holdningen til religionen, som for øvrig er skapt av mennesker, som har ført til undertrykkelse av lesbiske og homofile og således medført at de i lang tid ikke har hatt mulighet til å være seg selv. Bare på grunn av at en drøss hjernedøde folk tror på denne eventyrboka som ble skrevet av folk høye på sopp og opiater. Så hold tåta på dere og kos dere videre med hjernevasken deres som tydelig har fungert fullkomment. Hjernevask på 90 grader C.

  Like

 8. Unnskyld meg, meh hvilken århundre tror dere vi lever i?? Vi lever faktisk i 2017 og da bør det være akseptert for både kvinner, menn og andre å gå med bukse! Det er svært kjønnsdiskrimminerende å annklage kvinner for å utøve homofili bare ved å ha på et plagg på lik linje med menn! Skjerp dere og voks opp!!!!

  Liked by 1 person

 9. Hvis det er noen trøst, så er det ingen kvinner som har på seg bukser under de lesbiske og homofile orgiene dere pratet om.. (:

  Like

 10. Er det slik at Smyrna søker medlemmer som liker å kle seg som agurker og gjerne holder i ei agurk? I Kiwi møter H&M -ånd? Språket i artiklen var faktisk det som ga meg mest avsmak, videre syns jeg ikke det er noe feil med litt agurknytt; når det fremstår så klart som det gjør her. Pris Lesvos

  Like

 11. Blir så oppgitt over leseferdighetene til folk. Fra Wikipedia

  Satire er vittig spott, det vil si en forteller- eller kunstform som kritiserer eller kommenterer mennesker, samfunn, politikk, fenomener og tanker i samtiden på en humoristisk og poengtert måte.

  Like

 12. Tror Cola Light har skylda jeg – det var vel på omtrent den tida lettbrusen kom i butikkene at flere som foretrekker samme kjønn sto fram?

  Like

 13. Den dagen de får utrydda agurken, vil Guds nåde senke seg over mannen – DA først vil han bli attraktiv for kvinnen igjen!

  Like

 14. I Skottland går menn ofte i skjørt. kilt kallar dei det. Når kvinner blir lesbiske av bukser må vel skotske menn bli homofile av å gå i skjørt? Er det berre homos i Glasgow og over alt der borte ? Då bør skottane kvitte seg med skjørtet.

  Like

 15. Hvordan inn i granskauen kan du Arne Ulf Breen uttrykke deg slik?

  At du velger og tro på Gud er faktisk helt greit, Ditt liv, ditt valg.

  At du har den holdingen til mennesker som ikke tenker som deg, det er ikke greit, det er faktisk helt horibelt.

  Så hvordan kan du som menneske i 2017 overhode finne på og uttrykke slike holdninger?

  Like

 16. Når man i tillegg skriver denne artikkelen under alias, så er han bare en mørkemann som absolutt ikke kan tas seriøst.
  Dessverre blir man ikke sjokkert over hva slags holdninger mennesker har. Dette er bare trist.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s