Bestill din kyskhets-seng fra Smyrna Menighet !

Etter vår store suksess med kyskhets dressene våre, der vi har solgt 30 dresser på 1 uke, har vi igjen fått eneagentur på en kyskhetsseng.

seng

 

Denne sengen er produsert i Paraguay og solgt gjennom oss og sanne kristne menigheter i USA, Equador, Paraguay, Belgia, Russland og Finland.

Dette ser ut som en vanlig seng vil du si. Hva er hemmeligheten her ?

Her er det geniale. La oss si at brukeren av senga veier 80 kilo. I sengestolpene er det elektronikk som godtar 80 kilo +/- 5 kilo etter trening eller for mye mat (trening og for mye mat er satanisme men denne senga godtar slike avvik).

Ved at brukeren av senga legger seg normalt, vil brukeren få en meget god søvn.

Men som vi vet er kjødet skrøpelig. Spesielt for de som ikke er sanne kristne. Det kan tenkes at brukeren av denne senga finner seg en partner og vil bedriver ubibelsk unaturlig kjønnslig adferd med denne partneren. Dette skjer i hver eneste familie som ikke er like sanne kristne som medlemmer av Smyrna Menighet i Oslo.

80 kilo blir her doblet eller forøket med mer enn 5 kilo. Her kommer elektronikken til denne sengen inn og fungerer helt genialt.

Når senga oppdager at den belastes med mer enn kroppsvekten til brukeren samt 5 kilo slingringsmonn, skjer dette…

spikerseng

 

Senga blir til en spikerseng der spikerene slår gjennom madrassen og inn i kroppene til de som bedriver ubibelsk unaturlig kjønnslig adferd.

Ærverdigheten til familien er dermed bevart og ingen ubibelsk unaturlig kjønnslig adferd vil skje når senga har blitt forvandlet til en spikerseng.

Det sier seg selv at alle sanne kristne vil gå til anskaffelse av en slik seng. Vi har kun 15 senger til salgs for øyeblikket da disse er meget populære rundt hele verden. Spesielt i USA der alle TV predikanter personlig går god for dette produktet.

Vi selger sengen for det beskjedne beløp av 18 750 kroner per seng.

Disse sengene er også spesielt vel egnet for kristne leirsteder og hoteller.

Da vårt salg av disse sengene er en veldedighet med hovedkontor i Liechenstein (registrert kontor addresse er Schmiere Die Kirche, 193 Bergstrasse, 39031 Vaduz, Liechenstein), påkommer det ingen merverdiavgift og all salg av sengene er underlagt kjøpsloven i Liechenstein.

Vi tar heller ingen ansvar for evt skader disse sengene vil påføre evt bruker av disse sengene da unaturlig kjønnslig adferd er noe griseri som Gud selv straffer med evig pine i helvete.

Sengene kan bestilles fra Smyrna Menighet, Postboks 608, Elisenberg Postkontor, 0266 Oslo. Vi vil ved hvert tilfelle godkjenne kjøperen da vi ikke vil selge sengene til hinduer med sataniske hensikter og sinnelag. Vi godtar IKKE penger i posten.

Frels ditt familiemedlem fra den evige pine i helvete. Bestill disse sengene fra oss nå !

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet Oslo

 

Advertisement

3 thoughts on “Bestill din kyskhets-seng fra Smyrna Menighet !

  1. Hvem gidder å knulle elskeren sin i senga? Finnes da mye mer spennende ting man kan finne på, som dogging på en rasteplass eller partnerbytte i boblebadet.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s