Internasjonal bønneaksjon for Trump sitt landsted i Florida

getImage.gif

En orkan er på veg til Florida. Den har styrke 5 av 5 mulige poeng på en skala der 1 er full storm og de andre gradene er orkaner. 5 er den mest alvorlige graden.

I Florida er det mye synd. Kvinner går halvnakne rundt uten sjal over hodet eller hodet tildekket. Det finnes mye porno, homofili, feminisme, arbeidsløshet, ulovlig innvandring og fotball der. Omtrent alle bruker narkotika der og en stor andel av Florida sin befolkning stemte i mot Trump ved presidentvalget.

Det sier seg selv at Gud vil fjerne Florida fra verdens kartet. Han har derfor sendt orkanen Irma mot Florida for å utfri stedet fra all synd.

Men alle sanne kristne er allikevel redd for at vår president, Guds utvalgte stedfortreder president Trump vil bli lidende for denne orkanen. Det finnes intet mer syndfri, feilfritt og edelt menneske som president Trump. Det vet alle sanne kristne.

Så det er derfor at sanne kristne menigheter rundt om i hele verden har begynt med en bønneaksjon for president Trump og hans beskjedne landsted Mar Del Lago og hans golfbane skal bli skånet for denne orkanen. Alle sanne kristne ber for at president Trump skal få ta sine ukentlige runder med golf uten at han selv og hans golfspill blir skadet av denne orkanen. En orkan som det syndefulle Florida fortjener.

Bli med oss i denne bønneaksjonen for Mar Del Lago og president Trump.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet Oslo

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s