Flytt Oslo østkanten til Finnmark !

Oslo_bydeler_kart.png

 

Det er så mye snakk om hvor forferdelig ille det er på Oslo østkanten. Og det er snakk som virkelig er sant ! Ingen medlemmer i vår menighet vil finne på å dra øst for Akerselva til bydeler som Bjerke, Grunerløkka, Gamle Oslo, Alna, Stovner og Grorud. Ingen mennesker med selvrespekt vil noensinne dra dit. Når vi følger riksvei 4 og E6 gjennom disse slumstrøkene, lukker vi igjen vinduene og slår av friskluft anleggene i våre Mercedeser.

Folk i disse bydelene klager hele tiden på rasisme, dårlige boliger og fattigdom. De har det så ille så. Riktig ille. Så ille at det er ikke å holde ut, skal man tro aviser og TV.

Og det er klart at disse bydelene har brakt uendelige ulykker til Oslo og Norge. Narkotika, sex utenfor ekteskapet, homoseksualitet, fotball, latskap, arbeidsløshet, nudisme, demokrati, islam, ateisme, skilsmisser, usømmelig unaturlig musikk, kriminalitet, jeans bukser og marxisme. Alt dette har Oslo Øst “beriket” oss med. Uten Oslo Øst hadde vi sluppet disse usigelige tragiske ulykkene.

Det sier seg selv at disse latsabbene på Oslo Øst som knapt nok har jobbet en eneste dag i sine miserable liv burde sysselsettes til noe mer produktivt enn å drive dank og bare synes synd på seg selv.

Heldigvis har vi i Smyrna Menighet løsningen på dette problemet. Flytt alle som bor i bydelene Bjerke, Grunerløkka, Gamle Oslo, Alna, Stovner og Grorud til Finnmark !!

finnmark kart

 

I Finnmark er det massevis av ledig plass og massevis av oppgaver som disse lathansene på Oslo Øst kan beskjeftige seg med.

Havet utenfor Finnmark er full av fisk som ingen fisker. Myrene på Finnmarksvidda er full av multer som ingen plukker. Det finnes også massevis av rein som latsabbene fra Oslo Øst kan drifte og ta seg av. Disse reinene trenger beskyttelse mot havørn og kongeørn som regelmessig slår ned på og flyr av gårde med reinsdyr. Det finnes massevis av nedlagte gårder over hele Finnmark som trenger nye bønder og arbeidsfolk. Her kan man holde sauer, kyr og hester samt dyrke jordbær, grønnsaker og poteter.

Finnmark er virkelig mulighetens land som ingen for øyeblikket tar seg av fordi alle er for late og ikke vil jobbe hardt for pengene.

På Oslo Øst klager de på alt. I Finnmark trenger de mennesker.

Derfor mener vi at det er naturlig og rent ut kristelig at man flytter alle fra disse bydelene og Oslo Øst til Finnmark slik at Norge igjen blir et rikt og velsignet land som klarer seg selv uten å importere mat fra utlandet.

Tar Senterpartiet og andre partier denne utfordringen ?

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

One thought on “Flytt Oslo østkanten til Finnmark !

  1. For en fantastisk ide! Hvorfor starter ikke Smyrna sitt eget politiske parti? Så hadde det falske kristendompartiet Krf med han homoen i spissen fått litt motstand ?? et parti for oss med ekte kristelige verdier

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s