Telenorbutikken i CC Vest ville lede oss til et liv i synd og evig fortapelse !!

0180-0305_adam_und_eva_im_paradies

Vår erfaring i Telenorbutikken, CC Vest

Sist fredag ved middagstider var jeg og vår høyst avholdte pastor Abraham Fjeld en tur ned til Telenorbutikken på CC Vest for å kjøpe en ny mobil telefon. Vår pastors gamle Nokia telefon hadde endelig avgått ved en elektronisk død.

Så vi reiste ned dit i min 2 seters Mercedes SLC roadster, vår tids esel fra de bibelske tider og den eneste type fremkomstmiddel for oss sanne kristne.

Vi var på jakt etter en ny mobil telefon, fortalte vi den unge blonde damen (hennes navn var Eva) da vi kom inn døren til denne butikken. Vi spurte selvsagt etter om vi kunne bli betjent av en mann da det er unaturlig å bli servert av en kvinne. Men alle menn var opptatt så vi måtte gi oss med det.

Ille gikk til noe langt verre da hun fant ut at vår pastor trengte en Apple telefon. Hun sa det på en forførisk måte som gjorde det klart at hun var ledet av en slange. Slangen i paradiset.

APPIP7P128RG

Apple. Ingen sanne kristne kjøper slike ting fra kvinner

Det er klart at Smyrna Menighet i vår idylliske Ankerveien 183 er selve Edens hage og det er klart at djevelen gjør alt han kan for å knuse oss. Dette også gjennom Eva i Telenorbutikken i CC Vest som på vegne av den listige slangen, djevelens eget husdyr, ville gi oss et eple og 12 måneders abonnement på all mulig synd og umoral.

Vi fortalte Eva veldig strengt hva vi mente om henne, slangen og Satan. Vi også fortalte henne at hennes jobb var i hjemmet og å føde barn. Det var ikke hennes jobb å drive satans arbeide på denne jord. Vi fortalte henne om Smyrna Menighet og hvor vitalt for Norge det er at vi forblir en edens hage. Eva begynte å gråte og løp deretter til sin sjef. To sikkerhetsvakter ankom og vi ble deretter vist bort fra butikken og CC Vest.

Vår pastor har nå anskaffet seg en Huawei telefon som han er godt fornøyd med. Smyrna Menighet er fremdeles Edens hage i en ørken befolket av listige slanger og trær med forbuden frukt.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s