Borgermesteren i San Antonio, Texas: Ateisme er roten til all fattigdom.

mayor_ivy_taylor_1_sara_luna_ellis

Hallelujah !!

Borgermester Ivy Taylor i San Antonio, Texas har sagt det alle vet i en artikkel i en avis i Texas. Nemlig at det er ateismen og ikke sterk nok tro på Gud som er årsaken til all fattigdom.

I alle land og kontinenter der det finnes nød og fattigdom, er det bevist at det er ateisme og en ikke riktig og sterk nok tro på Gud som er årsaken til hungersnød og fattigdom.

Beviset at det virkelig er slik er oss i Smyrna Menighet. Vi har alle store hus, gode Mercedeser og mange millioner kroner på bankkontoer i Sveits, Lichenstein og steder der ikke den ugudelige norske staten kan skattelegge disse. Hver og en av oss er rike nettopp fordi vi har den rette og sterke gudstroen. Gudstroen som man kun finner i Smyrna Menighet og lignende bibeltro menigheter.

De av oss som har sterk og riktig gudstro vil også høste jordiske rikdommer. Ateister vil bare høste fattigdom og hunger.

Dette er logisk. Men vi er glad for at også borgermesteren i San Antonio i Texas sier det alle vet om forskjellen mellom fattig og rik.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

 

2 thoughts on “Borgermesteren i San Antonio, Texas: Ateisme er roten til all fattigdom.

  1. Du har et godt poeng der. Ser du rundt om i verden, er det den kristne delen som har fungerende demokratier og trygge velferdsstater. Den ikke- kristne verden ligger som vi ser nedtrykt i et mørke med tyranniske statsformer, fattigdom, nød og elendighet. Men vi er dessverre på vei inn i dette mørket vi også, i takt med avkristning og homoliberalisering. Gud slutter å velsigne oss når vi trosser Guds bud og moralske leveregler. Vi må bøye oss inn for Gud og be om vekkelse! Det er den eneste redningen for oss.

    Arnold Tveegg
    Klippen Leirfossli

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s