Terapi mot den homoseksuelle og lesbisk perversjonen virker !!

Senior man giving woman piggyback ride

Chad og Eleanor Brown på Oslo besøk

Det er virkelig sant at man kureres for homoseksualitet og lesbisk pervers synd !

Dette kan ekteparet Chad og Eleanor Brown fra Woodward, Oklahoma vitne på !  Noe de gjorde under sitt Norges besøk sist uke der de talte for Smyrna Menighet og flere andre menigheter i Norge.

For 30 år siden var Chad Brown en homofil mann i Oklahoma City som likte seg best i kvinneklær. Noe han gikk med til daglig og i sin jobb som dragshow artist. Han var en ufyselig kvalm mann som hadde mange kjærester, brukte et forferdelig språk og brukte mange typer stoff. Amfetamin, mescalier og kokain var hans favoritt inntak av stoffer. Han drakk også tequila og vin. Faktisk en liter hver dag.

Eleanor Brown fra Tulsa gikk på den tiden i jeans, skinnvest og andre mannlige klær. Hun røykte og drakk. Hun gikk også på kokain og nerve beroligende piller.

Men Gud førte de inn først til deres respektive nervesammenbrudd og deretter til et møte med Gud i First Prestbyterian Church i Oklahoma City. Der ble de kurert mot sine seksuelle perversjoner.

Under en liten sammenkomst hos deres pastor, ble Chad og Eleanor introdusert til hverandre. 8 måneder senere ble de to gift.

I dag feirer de 27 år sammen. De har også fjorten barn og syv barnebarn. Deres to eldste sønner er i dag pastorer i henholdsvis First Prestbyterian Church i Oklahoma City og The Free Prestbyterian Church i Ponca City, Oklahoma.

Chad og Eleanor kan bevitne at homoseksualitet er en demon istedet for en seksuell legning man er født med. En demon man kan bli kvitt gjennom terapi. Men det er dette som homomafiaen hater å høre. Smyrna Menighet, pastor Torp og Jan Hanvold mottok derfor drapstrusler fra homomafiaen under Chad og Eleanor Brown sitt besøk hos dem. Homomafiaen har også satt i gang en løgnkampanje mot Chad og Eleanor Brown der de sier at disse virkelig ikke eksisterer. Men homomafiaen tar feil. De eksisterer og det er også fakta at man kan kureres mot homofili og lesbiske perversjoner. Lesbiske og homofile kan virkelig bli fri fra denne demonen og bli vanlige heterofile igjen.

Vi har hatt stor glede av besøket fra Chad og Eleanor Brown og ønsker dem et fortsatt godt liv i Woodward i Oklahoma. Et liv til velsignelse for alle sanne kristne.

Smyrna Menighet vil fra neste måned starte behandling mot den lesbiske og homofile demonen som har ruinert så mange liv. Vi har allerede et fulltegnet kurs og tar nå i mot påmeldinger til det andre kurset vårt. Meld dere på !

Takk igjen til Chad og Eleanor Brown for den velsignelsen deres besøk har vært for Norge. Takk, takk, takk !!!

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

4 thoughts on “Terapi mot den homoseksuelle og lesbisk perversjonen virker !!

  1. Finnes det en kur mot ekstremt religiøse mennesker som hever seg over andre og mangler det viktigste religion bør handle om? Da snakker eg om mellommenneskelig respekt og evnen til å akseptere andre mennesker som de er?

    Like

  2. Lurer virkelig på hvem som er ruinert her jeg?? Er stolt av å være homofil og ha sex med det samme kjønn, så la den djevelen være inni meg, for han er ikke den eneste som har vært inni meg😂😂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s