Ikke la deg forføre av taperen Bruce Springsteen !

bruce_springsteen_shirtless

 

En av de største taperene som noensinne har gått i to sko er den amerikanske rokkeren og “poeten” Bruce Springsteen.

Denne mannen har laget utallige sanger om hvordan det er å være en opprører mot Gud og alle autoriteter. Han har laget sanger om hvordan han og andre tapere gjorde opprør mot Gud ved å tape Vietnam krigen. En krig som USA ville ha vunnet hadde det ikke vært for hasj, mariuana og heroin misbrukende tapere som for eksempel Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen reiser land og strand rundt for å oppildne livets store tapere og udugelige mennesker fra bunnen av menneskehten,  det vil si alle hans tilhengere, til opprør mot alle verdslige autoriteter, den kristne kirke og Gud.

Vi har sett det på hans mange konserter her i Norge. Konserter som har samlet alle udugelig late sosial klienter, andre udugelige latsabber, stoffmisbrukere og alkoholikere her i Norge på ei slette. Disse “trøstes” av denne Bruce Springsteen mens disse udugelige latsabbene jubler med. Dette mens de tar heroin og fyrer opp hasjpipene sine.

Det er ingen vinnere og normale skattebetalende mennesker som går på de konsertene med Bruce Springsteen. Bare det aller laveste trinnet i menneskeheten går på de konsertene og kjøper hans plater.

Vi vinnere og normale skattebetalere lytter heller på annen musikk og går på andre konserter. Konserter med vinnere og normalt utrustede mennesker som ikke klager på alle andre enn seg selv for at man er late og udugelige.

De norske tilhengerene av Bruce Springsteen burde egentlig settes på hardt veiarbeide og skogsarbeide hvis vi hadde fått vår vilje. Noe vi snart får. Og da blir livet til disse Bruce Springsteen tilhengerene noe helt annet enn dagens sosialhjelp-mottak og slaraffenliv. Da blir det andre boller og hardt arbeide. Og da vil også denne giften, musikken til Bruce Springsteen bli forbudt i Norge.

Det kan vi love dere.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Ikke la deg forføre av taperen Bruce Springsteen !

  1. Jeg er faktisk helt enig med deg i karakteristikken av denne puddingen. Så i avisa at han hadde et sinneutbrudd mot Trump i går også.

    Like

  2. Nå er vel strengt talt dømming Guds jobb å ikke vår, vår oppgave ligger i tilgivelsen. . Hvordan ligger DERE ann i den løypa Smyrna menighet? Spør du meg er dere like ute å kjøre som mr Springsteen om dere ikke forstår budskapet til Jesus. Hovmod skal stå for fall. LOVE IS THE LAW! Mvh Michael Strand

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s