Jeremy Hoff: Norge er fortapt fordi de ikke lytter til meg (og ikke har gjort meg rik).

jeremy hoff bilde

Jeremy Hoff med hans bli-rik og ABB tilhenger prosjekt

Jeremy Hoff har tjent penger på Utøya barnemordene. 69 barnemord som Anders Behring Breivik gjorde og som Jeremy Hoff politisk og moralsk aldri har beklaget. Derimot har Jeremy Hoff gjort alt han kan for å rettferdiggjøre Anders Behring Breivik og hans drap på 69 barn. Dette var en rettferdig handling har Jeremy Hoff sagt.

Jeremy Hoff har tjent mye penger på denne tragedien med en bok der han profeterte denne tragedien ETTER at den fant sted. Noe som ikke er profetier. Det er svindel. Svindel som Jeremy Hoff har tjent penger på. Mye penger. Og dette på et prosjekt som er en hån mot Bibelen og Gud.

Jeremy Hoff har også fått tilfredstilt sitt, utvilsomt, mentalt forkrøplede ego med dette prosjektet. Fra å være en ubetydelig stakkarslig høyre-ekstremist og ABB tilhenger har han nå blitt en kjent og respektabel mann blandt andre høyre-ekstremister.

Og med den nå engelsk språklige versjonen av hans prosjekt, er nå Jeremy Hoff blitt en helt også blandt engelsk språklige høyre-ekstremister. Han tjener enda mer penger og han er i ferd med å bli enda mer rik på drapene på 69 barna.

Men Jeremy Hoff er fremdeles  bitter på at han ikke har fått stor nok anerkjennelse og nok penger fra nordmenn. Oss nordmenn som har sett alt før. Det eneste norske ordet som er universielt er ordet “quisling”. Og det er et ord som ga oss nordmenn ei lekse. Ei lekse brukt i møtet med Jeremy Hoff og hans høyre-ekstremist og bli-rik prosjekt.

Her er hva Jeremy Hoff skrev i nettstedet Søkelys i går:

There are now many documented prophecies which came in the year before the 22nd of July attacks. If you people are willing to ignore this, then you do so at your own peril. As for me, I have given up on trying to wake up the Norwegian people. Norway, you are a nation of fools, and you will suffer the fate of a foolish nation. My book is now on the way to becoming an international best-seller. May the fate of this nation be a warning to those that would fear the Lord.

Jeremy Hoff er med andre ord bitter for at han ikke har svindlet til seg nok penger fra Norge med sine profetier som han og andre kom med lenge etter at Utøya barnemordene fant sted. Han er bitter på at han ikke har blitt profet i dette landet med sin rettferdiggjøring av ABB sine barnemord. Og han prøver seg nå i utlandet der han utvilsomt vil bli millionær på sitt foraktelige hån av de 69 drepte barna på Utøya. Noe som var hans viktigste mål med boka si i tillegg til å rettferdiggjøre Anders Behring Breivik sine djevelske handlinger.

penger007

Jeremy Hoff har i beste fall vært en person som bare har tjent penger på de 69 drepte barna. I verste fall er han et sendebud fra djevelen selv. Det finnes ingen teologisk basis for hans bok. Det er bare høyre-ekstremister som har støttet Jeremy Hoff og gitt han et flik av legitimitet. Alle seriøse teologer har tatt avstand fra han. Ergo ble ikke Jeremy Hoff rik i Norge. Ei ble han respektert blandt vanlige nordmenn som så på han og hans rettferdiggjøring av ABB med forakt.

Jeremy Hoff ble hverken en millionær eller en vel ansett mann i Norge. Ergo er han bitter på Norge og har i suveren forakt for Gud “profetert” uante lidelser for Norge. Noe som de fleste svindlere gjør når de er avslørt. Det finnes hundrevis av lignende profetier mot Norge. Jeremy Hoff er i “godt” selskap.

Da ønsker vi Jeremy Hoff en god tur hjem igjen. Han vil ikke bli savnet. Men han kan alltids trøste seg med sin velfylte bankkonto. En bankkonto full av penger som han har tjent på barnemord. 69 barnemord.

 

Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

 

One thought on “Jeremy Hoff: Norge er fortapt fordi de ikke lytter til meg (og ikke har gjort meg rik).

  1. Jeremy Hoff er en bløffmaker og en meget ond mann. Han burde ties ihjel. I stedet blir han
    hyllet av kontroversielle figurer som Kjell Andersen og Jan Kåre Christensen. Skam på dem…:-(

    Det står i Guds Ord at den falske profeten skal dø…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s