Pastor Torp reddet Norge under flommen i går

Pastor Torp har ikke ligget på latsiden i de siste tre døgnene. Han har vært land og strand rundt i sin misjon for å redde Norge fra druknings døden.

På mandag morgen reddet han elgen RD436 fra å drukne i Ragsvatnet i Dirdal. Han reddet denne elgoksen i siste liten og fikk dratt denne 200 kilos tunge og helt utmattede oksen på land. Ved hjelp av noen bibelvers og litt høy fra pastor Torp kviknet RD436 til igjen etter en time.

Litt ute på formiddagen reddet pastor Torp familien Bredesen fra å drukne i flommen i Åseral. De mistet alle sine eiendeler da huset ble tatt av elva. Men allikevel var de henrykte over å bli reddet av pastor Torp. Et par bibelord fikk dem på beina igjen.

På kvelden reddet pastor Torp en busslast med 4H ungdom fra å forsvinne i vannmassene ved Øyslebø. Med sin sedvanlige raske og sterke kraft, reddet dermed pastor Torp femti unge jenter og gutter fra den sikre død.

Og slikt forsatte pastor Torp utover i hele dag.

Pastor Torp vil helst ikke at dette skal bli kjent da han er en meget beskjeden mann. Men vi synes at det er best at verden allkevel får bli kjent med pastor Torp sine daglige heltedåder. Han reddet utvilsomt Norge fra drukningsdøden med sin heltmodige innsats.

Norge kan være stolt av pastor Torp !

 

Arne Breen for Smyrna Menighet

 

Advertisements

2 thoughts on “Pastor Torp reddet Norge under flommen i går

    • Frode Næss; Pastor Torps enestående kvaliteter, fantastiske bragder og hjertevarme heltedåder kan ingenlunde overdrives! Mannen er en helgen…!!!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s