Ikke la dine barn bli forført av filmen The Good Dinosaur !

Disney selskapet, som ble startet av en homo seksuell aktivist, har igjen forført hundre tusener av barn i USA med en hedensk, anti kristelig film.

Filmen The Good Dinosaur handler om dinosaurene som i følge hedensk satanistisk homomafia propaganda levde FØR vi menneskene ble til. Som vi vet er dette ren fantasi.

Det finnes ufattelig mange beviser på at mennesker levde i fredelig sameksistens med dinosaurer for fire tusen år siden. Dinosaurene ble brukt av kvinnene til å vaske klær samt til barnevakter. Mennene brukte dinosaurene til å jakte på elg, hjort og reinsdyr. Dette finnes et uendelig mange beviser på. Men “vitenskaps” mennene bruker bare det som passer deres sataniske homomafia agenda. Og i den agendaen levde det ikke mennesker på dinosaurenes tid.

Og det er denne propagandaen som Disney nå forteller våre barn. Vis at du tar avstand fra homomafiaen og Disney konsernet. Boikott denne filmen og gi barn sann informasjon om dinosaurer og mennesker.

Arne Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

 

Advertisements

10 thoughts on “Ikke la dine barn bli forført av filmen The Good Dinosaur !

 1. Beklager! Leste litt videre, og skjønte at dette er ironi på sitt beste. God underholdning! Fortsatt lov å jobbe med rettskriving/orddeling..

  Like

 2. Unnskyld meg! Hva slags propaganda er det du lirer ut av deg? Stakkars deres etterfølgere, dere eier jo ingen kunnskap tydeligvis, og deres barn blir opplært til å tro noe som ikke stemmer overens med virkeligheten!

  Like

 3. Denne nettsiden er bare tull ikke sant? Den er i hvertfall ustyrtelig morsom. Leser høyt for gutta i lunsjen og vi ler høyt hele tiden. Takk.

  Like

 4. ”Filmen The Good Dinosaur handler om dinosaurene som i følge hedensk satanistisk homomafia propaganda levde FØR vi menneskene ble til. Som vi vet er dette ren fantasi.”

  Feil: I følge historien, ble dyrene til før menneskene. Litt pinlig å ikke kunne deres egen religion når dere påstår å følge den ”sanne” versjonen.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s