Smyrna Menighet avslører satanistisk messe på Senja

At satanismen står meget sterkt i Nord-Norge er noe alle vet. Denne landsdelen er knapt nok en del av Norge. De fleste av oss nordmenn ville ha betakket seg fra å få en familie fra de tre nordligste fylkene som nabo. En av fordelene ved å bo her i Ankerveien er at det ikke bor nordlendinger her !

At satanismen står sterkt blandt dette meget primitive folkeslaget kommer ikke som en overraskelse på noen. For nordlendinger er Jesus frelse og evangelium et budskap som er for intellektuelt vanskelig å forstå. Ergo deres hang til gamle sataniske messer og ritualer.

En slik messe foregikk sist lørdag på utsiden av Senja på et sted som heter Ballesvika. Dette er et lite sted med et par hus som har vært og er en sentral sted for satanistene i Nord-Norge helt siden Hellig Olav kristnet resten av Norge.

I helgen var det en satanisk messe der. Anslagsvis 300 mennesker kom fra Gryllefjord, Skaland, Straumsbotn, Torsken og Hamn for å delta i denne satanist messen.

Under denne messen ble en fisk av arten torsk (som det visstnok finnes opptil flere av utenfor Senja) hengt opp i en galge over et bål mens de 300 deltakerene gikk rundt torsken og sang “Torsken, torsken… du e so fin og go”.

Vi har selvsagt tatt kontakt med politiet i Narvik som er det nærmeste politi kammeret der og anmeldt saken da dette er brudd på Grunnlovens paragraf 2. Vi regner med at disse 300 deltakeren på denne satanist messen får lange fengselsstraffer. Aller helst burde samme galge som ble brukt til å henge opp torsken også brukes til langt nyttigere formål enn dette. Vi sier ikke mer, men du kan selv tenke deg hva vi har i tankene her.

Vi er selvsagt forferdet over at denne satanistmessen har funnet sted og vil oppmode alle om å be om en snarlig frelse for Senja.

Vi er forferdet !!

Arne Breen for Smyrna Menighet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

3 thoughts on “Smyrna Menighet avslører satanistisk messe på Senja

  1. Dette var forferdelig. “Torsken du er så fin og go…?” det var ikke “torskens venner” da som møttes til morsomheter. Hadde de gått i svarte kapper og hengt opp et grisehode, kunne jeg kanskje blitt litt betenkt.., men dere må ikke skrive slike innlegg, det blir jo like useriøst som forgjengeren deres Christiansen.

    Like

  2. Vet dere i det hele tatt var “Satanisme” er ? Det tror jeg neppe, for djevelens opprør mot gud var på vegne av jorden og menneskets destruksjon av den, og her ser jeg på dere hver dag, ødelegger planeten og skaper djevelen. Dere er satanister.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s