Hva er galt med pisking av de som drikker alkohol ?

Smyrna Menighet applauderer og fullt ut støtter myndighetene i Saudi Arabia som har bestemt seg for å piske en engelsk mann som har brygget og drukket alkohol.

Alkohol er en forferdelig ulykke som har rammet Norge og hele verden. Det er djevelens egen vann. En type vann som i Norge blir distribuert fritt av homomafiaen gjennom Vinmonopolet og Rema 1000. Begge er bestyrt av åpent homofile menn. Vinmonopolet har alltid vært bestyrt og drevet av homofile menn i homomafiaen. Gjennom alkohol, TV og fotball har homomafiaen overtatt Norge.

Vi forstår godt hvorfor ikke Saudi Arabia ikke vil lide samme skjebne. En skjebne verre en døden. En skjebne der homomafiaen styrer landet. Slik som i Norge med andre ord.

Vi synes denne mannen fortjener disse piskelslagene og applauderer Saudi Arabia sin bestemmelse om at disse piskeslagene skal foregå på et torg til spott og spe for denne ekle mannen som har drukket alkohol. Måtte vi i Norge kaste av oss homomafia diktaturet og komme tilbake til Gud ! Måtte vi gjøre det samme som Saudi Arabia gjør mot de som håner Gud med å drikke alkohol !

Arne Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s