Kjell Andersen: Vebjørn Selbekk er en muslim som vil fjerne vår kristne tro fra Norge

22. juli-profetien (norsk), 138 sider, pocketbok (A5)

En kraftig engasjert Kjell Andersen gikk i rette med Vebjørn Selbekk, redaktøren i Dagen som på fredag kom til skade for å anmelde “22. Juli-Profetien” boken. Vebjørn Selbekk kalte den for voodoo samt angrep hele denne bokens innhold og konklusjon.

Dette falt Kjell Andersen tungt for brystet da han er følelsesmessig dypt involvert i boken. “Det er kun to bøker alle kristne MÅ eie: Bibelen og denne boken. Alle andre bøker er bortkastet tid og penger” fremholdt Kjell. “Alle kristne MÅ kjøpe denne boken. Hvis ikke, står Norge foran mange store katastrofer” fortsatte Kjell. “Denne boken er velsignet av Gud og skrevet i hans ånd. Det er hans ord og hans meninger som kommer til orde i den boken” avsluttet Kjell før han fortsatte med sitt halvtimes lange angrep på Dagens anmeldelsen.

Kjell også fremholdt at konklusjonene i boken var riktige da de var Guds egne ord og meninger. De er derfor uangripelige slik som Bibelen er uangripelig, fremholdt Kjell. Han fortsatte med et punkt for punkt, linje for line avvisning av Dagen anmeldelsen av denne boken.

Kjell fortsatte med å konkludere at Dagen sin anmeldelse av boken er nok et angrep på den norske kristenhet fra en mann og en person som i lang tid har tjent islam og den muslimske overtakelse av Norge. “Vebjørn Selbakk konverterte til islam for fem år siden og har hele tiden som redaktør for Dagen kjempet for fjerning av kristendommen fra Norge og innføring av sharia lov og et muslimsk kalifat i Norge” tordnet Kjell. “Denne anmeldelsen er en stor brikke i konspirasjonen mot oss norsk kristne” fortsatte Kjell.

Med dette avsluttet han sin halvtime lange tale til oss som i sin helhet var viet Dagen sin anmeldelse av denne boken.

Vi minner om at neste møte er søndag 5. september, samme tid og samme sted.

Arne Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

2 thoughts on “Kjell Andersen: Vebjørn Selbekk er en muslim som vil fjerne vår kristne tro fra Norge

  1. Eg er sjokkert over at noko som kallar seg menighet, kan finna på å skriva som dette, i fullt alvor. Eg har ikkje lese den aktuelle boka om 22. juli. Eg har lese ein del liknande tøv med opphav i amerikansk kvasiteologi i min ungdom.
    Det er vel snarare tvert imot, at det er Smyrna sin respons som verkar avkristnande på Norge. Eg trur knapt mine eigne auge når denne boka vert sidestillt med Bibelen. Det er faktisk så ille at det er full dekning for å hevda at Smyrna i og med dette har forlete den felleskristne platforma dei fleste menighetene i Norge bygger på.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s