Kjell Andersen: Hver fjerde nyfødte barn er en kineser

Kjell Andersen sin preken i kveld vekte opp menigheten i kveld da han talte over teksten om at menneskene skulle befolke hele jorden.

“Hvert fjerde barn født er en kineser” forkynte Kjell og to unge kvinner i menigheten besvimte på stedet. Begge to venter sitt fjerde barn i sitt forsøk på å befolke jorden med sunne hvite kristne mennesker.

Møtet ble avbrutt og de to unge menighetsfellene ble sendt til sykehuset. Vår heller hissige eldre medlem Halldis og tidligere billett ansvarlig for Holmenkoll rennene forsøkte å stille Kjell til veggs over dette da hennes nye barnebarn er sin datters fjerde barn. Hun vil ikke at hennes barnebarn skal få et rykte som kineser.

Under dette kaoset der Kjell gjorde en hastig retrett til sitt rom oppe i andre etasje for teologiske funderinger over disse skriftstedene, fikk jeg dessverre ikke snakket med han (døren er låst og beskyttet med en stol). Men jeg vil få dette oppklart så raskt som mulig da mitt eget barnebarn har uttrykt ønske om å få fem barn og jeg vil ikke ha en kineser i min familie !

Møtet endte i kaos og vi beklager dette til alle som ønsket en god kveld i selskap med forkynneren Kjell Andersen.

Arne Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s