Dagens homomafia arrangementer: Hold dere unna dem, sanne kristne mennesker !!

I dag arrangerer igjen homomafiaen sine ukentlige arrangementer rundt i hele Norge. Heldigvis etter kirketid (det som er igjen av den norske kirken). Men det bare viser hvor forførende manipulative denne homomafiaen er.

Disse arrangementene, som annonseres som fotballkamper, foregår på alle de steder der det er gress og rimelig flatt lende.

Der flyr, etter det jeg har googlet meg til, det 22 halvnakne menn pluss en dommer rundt og har seg med hverandre i mykporno, homoporn, aktige handlinger. Og det i 90 minutter.

Det er et faktum at det var ingen homofile som sto frem i Norge helt frem til Norges Fotballforbund ble stiftet av homomafiaen i det ukristelig av ukristelige år 1902.

Etter 1902 har det vært slik at man kan nesten ikke besøke en kafe for en god tåre med kaffe uten å bli antastet av homofile. Homofili er nå overalt. Selv blandt blomster og bier. Spesielt har biene blitt homofile og det vokser snart ingen blomster og korn på våre marker.

Så bli heller hjemme istedet for å delta i dagens homomafia arrangementer. Det er bedre å be for Norges frelse enn å støtte homomafiaen.

Vi har som vanlig vår gudstjeneste i kveld ved 7 tiden. Møt opp !

Arne Breen for Smyrna Menighet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s